Eski Petkimli, Hidayet Türkoğlu'nun arkadaşı Brandon Hunter öldü

14.09.2023 - 15:27 | Son Güncellenme: 14.09.2023 - 15:37

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun takım arkadaşı olan bir dönem Aliağa Petkim'de de forma giyen Brandon Hunter, 42 yaşında hayatını kaybetti. İşte detaylar.

Eski Petkimli, Hidayet Türkoğlu'nun arkadaşı Brandon Hunter öldü

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Orlando Magic'te Hidayet Türkoğlu ile birlikte forma giyen, 2010-11 sezonunda ise Aliağa Petkim'de oynayan Brandon Hunter hayatını kaybetti.

Yoga sırasında yere yığıldı

Hunter'ın kayınvalidesi Carolyn Cliett, 42 yaşındaki Hunter'ın Orlando'daki bir stüdyoda sıcak yoga yaptığı sırada yere yığıldığını açıkladı. Cliett, "Düzenli olarak yaptığı sıcak yoga sırasında yere yığıldı. Bildiğimiz kadarıyla sağlığı iyi durumdaydı. Şok olduk" ifadelerini kullandı.

Magic'te Hedo'nun takım arkadaşı oldu

2003 NBA Draftı'nın ikinci turunda, 36. sırada seçilen Hunter, Boston Celtics'te oynadı. Ertesi yaz Charlotte Bobcats'e transfer olan Hunter, 2004-05 sezonunda Orlando Magic'in yolunu tuttu ve burada milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun takım arkadaşı oldu. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den kural hatası başvurusu! ÇBK Mersin...
Habere Git

Eski Petkimli

42 yaşında hayata gözlerini yuman Brandon Hunter, ülkemizde de basketbol oynamıştı. Hunter, 2010-11 sezonunda Basketbol Süper Lig ekiplerinden Aliağa Petkim'de forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler