Higuain’in babasından çarpıcı açıklamalar...

27.04.2020 - 19:33 | Son Güncellenme: 27.04.2020 - 19:37

Higuain’in babasından çarpıcı açıklamalar...

İtalya Seri A ekiplerinden Juventus'un Arjantinli forveti Gonzalo Higuain’in babasından çarpıcı açıklamalar geldi. Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncu hakkında konuşan Jorge LM Nequen, oğlunun Juventus'da kalacağına inanıyor.

Tuttosport'a konuşan Jorge LM Nequen, basında çıkan Gonzalo Higuain haberlerinin hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını ve oğlunun kısa vadede ülkesi Arjantin'e dönme planının olmadığını aktardı.

"Sözleşmesine sadık kalacak"

Jorge LM Nequen: "Gonzalo hakkında yazılan ve söylenen şeyler doğru değil. Size sadece şunu söyleyebilirim: Gonzalo, Juventus'da kalacak. Gelecek sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor ve sözleşmesine sadık kalacak. Sözleşmesi bittiği zaman neler yapacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Kendi kaderinin efendisi olacak"

Oğlunun aklında Juventus'dan ayrılmak gibi bir durumun olmadığını söyleyen Nequen: "Gelecek sezon sonu kendisi ne yapmak istediğine karar verecek. Çünkü kendi kaderinin efendisi olacak. Bunu önceden bilmemiz imkansız ancak Gonzalo'nun kafasında Juve'den ayrılmak gibi bir düşüncenin olmadığını garanti edebilirim." açıklamalarını yaptı.

Gonzalo Higuain, bu sezon Juventus formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 34 maçta 8 gol, 8 asistlik bir performans gösterdi.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Senin için hazırladığımız haberler