Hilmi Öksüz: Kemal Özdeş bizim için büyük bir şans!

14.06.2018 - 23:36 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 02:36

Trezeguet, Galatasaray'a transfer olacak mı? Hasan Hilmi Öksüz'den Trezeguet açıklaması...

Hilmi Öksüz: Kemal Özdeş bizim için büyük bir şans!

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, beIN SPORTS HABER'e özel açıklamalarda bulundu. Hasan Hilmi Öksüz'ün açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Ben takımın konumundan memnunum. Sayısal bazda dar bir kadro ile sezonu bitirdik. Ortalama 14 kişi ile bir sezon tamamladık. Sıralamaya bakarsak çok keyifli bir yer. Futbolda bazı şeyleri düşünmeden yapıyoruz. İyi bir teknik kadromuz var diye düşünüyorum. Kemal Özdeş bizim için büyük bir şans. 

Forvetteki sakatlıklarımız sürekli olmasaydı daha iyi bir netice alabilirdik. 

Futbol dünyamızdaki yanlış kararlar sonucunda bu işe para yatıranlar biraz soğuyor. Turgay Ciner şartlar ne olursa olsun cebinden para harcayan tek insan. Bizim sayısal bazda az olan kadromuzda birbirlerini hep tolore ettiler.  Motivasyon çok önemliydi. Bu sezon daha iyi olacak diye bekliyorum.

Trezeguet ile ilgili transfer iddiaları gündeme geliyor. Galatasaray bizden resmen istedi. Ben Turgay Bey'e bunu sordum. "Kesinlikle oyuncu satmıyoruz, yeni oyuncular alacağız" dedi.

Trezeguet herhangi bir takımla anlaşırsa ve 5 milyon Euro'yu getirirse istediği takıma gider. Ama Türkiye şartlarında bu parayı getirecek takım yok.

Bu sene daha güçlü bir kadro kurmak istiyoruz. Eksik olan bölgelere takviye yapacağız. Daha geniş bir kadro kuracağız. Biz motivasyon konusunda çok iyi olduğumuz için bu seviyeye geldik yoksa 14-15 oyuncu ile buraya gelmek kolay değil.

Aziz Yıldırım'ın kaybetmesi sürpriz olmadı. Aziz Bey'in kendisinin bırakması gerekirdi. Üç yıldır söylüyorum bunu. Bir şeyler sizi yıpratıyor, aşındırıyor. 


Biz oyuncuya vereceğimiz parayı konuşuyoruz, menajerlik parasını da oyuncular ödüyor. Bunu kabul etmeyeni de transfer etmiyoruz. Yeni değil bu, 3 senedir böyle devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler