Hıncal Uluç: Ali Koç başkan olursa Aykut Kocaman ile çalışmaz

08.05.2018 - 18:49 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 18:49

Hıncal Uluç: Ali Koç başkan olursa Aykut Kocaman ile çalışmaz

Hıncal Uluç, futbol gündemini değerlendirdi. A Spor'da yayınlanan 90'a programında konuşan Uluç, flaş açıklamalar yaptı.

Hıncal Uluç'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

 

Hıncal Uluç'a göre haftanın olayı

Haftanın olayı için iki olay seçtim. İlhan Cavcav sezonunda Gençlerbirliği’nin küme düşecekken verdiği bir mücadelede;Pogba’nın formasını çıkarıp sahayı terk etmesi. Biz bu futbolculara para ödüyoruz. Bu olay İtalya’da olsa, Pogba İtalya’da kalamazdı. Böyle bir rezalet olamaz.

Aykut Kocaman maçın arkasından Fenerbahçe taraftarını eleştiriyor ve ayrılabilirim diyor. Bu kaçıncı ayrılma kararı..Kapının önünden geçemez dediği kulübe koşarak geliyor. 2 gün sonra nerede demiş, ne demiş yazılmadan manşet oluyor, aslında böyle bir şeyler söylememiş diye haberler de yazılıyor. Sözde bu sözleri sinirliyken söylemiş. Ayıptır..Böyle haber olur mu? Türk gazeteciliğini bu duruma düşürmeye hakkınız yok.

Cüneyt Çakır sözleri

Türkiye Kupası Final maçına Cüneyt Çakır verildi. Cüneyt Çakır yurt dışında maç yöneten, yurt içinde maç idare eden bir hakem. İdare etmek ne demek, bazı şeyleri görmemek demek. Cüneyt Çakır yurt içindeki en eyyamcı hakemdir. Sezonun bitmesine 3 hafta kala yönetmelik değişti. Cezalı olan yöneticiler bile stada girebilecekler. Bu kararın adı, Aziz Yıldırım Diyarbakır’daki finale gidebilecek demektir.

Aykut Kocaman yorumu

Matematiksel olarak ilk 4 takımın da şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi’ne gidebilme şansı var. Hangi takımın antrenörü 2 hafta kala ben gidiyorum der? O gidiyor bu kalıyor tartışmaları olamaz. Ancak bunların içinde Şampiyonlar Ligi’ne gitme şansı en düşük olan Şenol Güneş’in ayrılığı her yerde konuşulurken, Aykut Kocaman’ın ayrılması konuşulmuyor. Bu dönemde bir hoca takımdan ayrılacak olsa bile ayrılmıyorum diyecektir, hiçbir hoca kendi bacağına sıkmak istemez.

Fenerbahçe bu taraftar kitlesine oynadığı zevkli futbol ile sahip oldu. Ancak Fenerbahçe seyircisi Aykut Kocaman’ı seyretmeye gelmez. Çünkü Aykut Kocaman önce gol yememeyi düşünerek futbol oynuyor. Taraftarlar Aykut Kocaman’ın oynattığı futbolu beğenmiyor.

Ali Koç başkan olursa Aykut Kocaman ile çalışmaz. Benim fikrim, Aziz Yıldırım da çalışmaya devam etmez. Kurumlar iki türlü yönetilir. Kulübü kulüp için yönetirsin ya da kulübü kendin için yönetirsin. Mesela Yıldırım Demirören ve Aziz Yıldırım kulübü kendileri için yönettiler.

Hıncal Uluç'tan Sow, Bilal ve Olcan yorumu

Aykut Kocaman’ın kötü hocalığı ve keçi inadı Valbuena ve Fernandaou’yu oynatmama sebebi. İnatla takım yönetilmez. Fenerbahçe takımı savunma oynayarak sahaya çıkmaz. Moussa Sow değil de Akhisarsporlu Olcan ya da Bilal kendi kalesine gol atsa ve Galatasaray bu gollerle maçı kazansa, Aykut Kocaman acaba bu goller için ne derdi?

Hıncal Uluç: Hakemlere güvenmiyorum

Benim hala anlayamadığım Yusuf Namoğlu. Böyle bir merkez hakem komitesinin başında kalmaya nasıl dayanabiliyor? Yusuf Namoğlu 1.sınıf bir yöneticidir. Bunca rezalet ancak konuşmak yok, belli ki yetkisi yok, ona talimat geliyor ve uyguluyor. Bu Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır atamasını Yusuf Namoğlu’na bağlamıyorum. Galatasaray için ‘Şampiyo..’diye haber yapılıyor. Bu hakemlerle her an her şey değişebilir. Ben bu hakemlere güvenmiyorum.

Şampiyonluk yarışı hakkında flaş sözler

Fenerbahçe-Bursaspor maçının başlığı benim için ‘Futbolun bittiği gün’dür. Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım ekürisinin getirdiği yerdir. Bu eküri Fenerbahçe’yi şampiyon yapamazsa Galatasaray’ın şampiyonluğu engellemek için elinden geleni yapacaktır. Kalan iki maçta Galatasaray sıfır puan alırsa şaşırmam.

Senin için hazırladığımız haberler