Hıncal Uluç: "Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın şampiyonluğuna hizmet..."

22.05.2018 - 16:37 | Son Güncellenme: 22.05.2018 - 16:37

Hıncal Uluç: "Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın şampiyonluğuna hizmet..."

Hıncal Uluç sezon sonunu ve Real Madrid - Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi. A Spor kanalında yayınlanan 90'a programında Uluç şunları ifade etti

'Kupayı kaybeden takımı öven tek medya bizde'

"Haftanın olayı çok değişken. Son hafta üç takım şampiyonluk iddiası ile girince kim olursa olsun haftanın olayı olurdu. Bana göre haftanın olayını medyamızdan seçtim. Yıllardır yazarım. Bir kupayı kaybeden ve kaybettiği için teşekkür eden tek medya bizde."

"Fenerbahçe kaptanını bir saniye bile oynatmayan bir takım. Neden bu kadar yabancı alınmış şampiyon olmak için"

"Fenerbahçe kaptanını bir saniye bile oynatmayan bir takım. Neden bu kadar yabancı alınmış şampiyon olmak için. Olmadın teşekkür ederiz. Bu tamamen aşağılık kompleksi. Biz o kadar beceriyoruz demek hayır efendim. Fenerbahçe benim seyrettiğim en kötü oyununu oynadı ama buna rağmen 20 saniye kala uzatmaya göterecek şans vardı. Bir tane potanın altından kaçırdı"

"Bizim medyamız böyle davranınca kupayı kaybeden oyuncu ben görevimimi yaptım diyebilir."

"Galatasaray'da seneye Şampiyonlar Ligi için kim kalacak göreceğiz? Bu takımla neler yapacak onu da göreceğiz. Ben Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olur dedim elendiği zaman da UEFA Kupasını alır dedim"

"Aykut Kocaman, Şenol Güneş, Abdullah Avcı..."

"1-Aykut Kocaman seyircileri kaçırmasa Fenerbahçe son haftaya nasıl girerdi belli değil. Bugün gazetelerde açıklamış tribünler, futbolcuların yaptıkları çok basit hatalar vs. açıklama yapmış. İki kişi suçsuz bir kendisi diğer Aziz Yıldırım"

"2-Şenol Güneş sezonu en iyi kadro ile açtı. Muhteşem kadroyu geliştiremedi. İstedikleri kadar desinler Fikret Orman ve Şenol Güneş arasında sorun var. Fikret Orman egoist bir başkan. Bunları sorumlusu benim dedi."

"3-Abdullah Avcı ülkede baskı en az olan hoca. Harika bir stadyum, önemli bir başkan. Kadrousu iyi. Başakşehir'in kazaya uğraması zor. Baktığın zaman harika top oynatıor ama sonunu getiremedi. Son 6 maçta Başakşehir çok iyi oynadı diyebileceğin maç var mı?"

 

"Galatasaray'a şampiyonluk kupası altın tepside sunuldu"

"Galatasaray'a şampiyonluk kupası altın tepside sunuldu. Bir tek Fatih Terim işini bilen adam. Onun için bu kupayı Fatih Terim aldı diyorum. Diğer takımların daha fazla şansı varken bu başarıyı gösteremediler. Takımla, yönetimle ya da taraftarla iletişim kuramadılar"

"Tribünler Fatih Terim'i istedi. Dursun Özbek zorla getirdi. Ftih Terim İtalya'ya ilk gittiği sezon İtalya Kupası'nı kazanan hoca apoletini bir al. Milan ile sonra görüşürsün. Al kupayı sonra git. Ancelotti'nin lobisi sana yetiyor mu? Aynı Tudor'un sıkıntılarını Fatih Terim Milan'da yaşadı"

"Teknik direktörlük oyuncu kazanma sanatıdır. Beşiktaş 7 eksik ile sahaya çıkınca neresi eksik dedim. Ben Şenol Güneş'i konuşuyorum bu kadronun hakkını veremedi."

"Santrfor olmak için bireysel çalışma yapmak lazım"

"Santrfor olmak için bireysel çalışma yapmak lazım. İdman bittikten sonra özel olarak çalışması ve ezberlemesi lazım. Ani bir durum olduğunda şaşırmasın diye. "

"Fenerbahçe'nin hocası Hıncal Uluç beni eleştiriyor diyor da ben forvetleri şöyle çalıştırıyorum  neden diyemiyor?"

"Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın şampiyonluğuna...'

"Aykut Kocaman'a teşekkür ediyorum. Galatasaray'ın şampiyonluğuna Galatasaraylılar dışında en çok hizmet eden kişi olduğu için. Aziz Yıldırım'ın bir, Aykut Kocaman'ın iki ben bıraktım dediklerine inanmıyorum. "

"Dünya Kupası'nda ilk turda kaçırdım diyeceğim bir karşılaşma yok. Eskiden beklerdik vs. şunları izleyeceğiz diye. Bayern Münih takımında hala Robben ve Ribery oynuyor"

"Fenerbahçe'nin bu finali kazanması lazımdı"

"Finale kalmasına başarı diyorsunuz demek o zaman 2-3 gün sonra o başlığı atmanız lazımdı. Fenerbahçe'nin bu finali kazanması lazımdı. Karşısında takım Real Madrid. Bir kere orada hoca Obradovic'in eski oyuncusu. Barcelona futbolda bilmem kaç milyonluk takım ama Basketbolda öyle değil"

'Belhanda'yı kim alır?'

"Dursun Özbek sallamış. UEFA kararı ve FFP sonucu sattığın kadar alabilirsin diyor. Bağış bile yapılsa alamazsın. Sattığın kadar alabilirsin diyor. Muslera tamam satarsan ne olur, Belhanda'yı kim alır üste para verip gönderirsin. Belhanda Galatasaray'ı şampiyonluktan ediyordu. Ruhsuz, kaptırdığı topların bile peşinden gitmiyor. Seven herkesle Göztepe maçını izleyelim"

"Aykut Kocaman sürekli algı yönetimi yapan, ortam kovalayan bir adam. Şampiyonluğu kaybetmesinde tek suçsuz benim diyor. Camia dahil hemde"

Cengiz Ünder'den flaş transfer açıklaması!

Senin için hazırladığımız haberler