Hıncal Uluç gündem yaratacak sözler: Skrtel'in kafasının yarılması bence komplo!

01.05.2018 - 16:31 | Son Güncellenme: 01.05.2018 - 16:31

Hıncal Uluç gündem yaratacak sözler: Skrtel'in kafasının yarılması bence komplo!

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Galatasaray-Beşiktaş, Kasımpaşa-Fenerbahçe maçlarını değerlendiren Uluç, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendirdi. 

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90A programanında konuştu. İşte detaylar...

'Skrtel'in kafasının yarılması ve dikiş atılması bence komplo'

Sözlerine haftanın olayını anlatarak başlayan Hıncal Uluç, "Haftanın olayı bence; Martin Skrtel'in kafasının yarılmasıdır. Şenol Güneş'in kafasına bir cisim geldi, 5 dikiş atıldı, 24 saat gözetim altında kaldı. Aylut Kocaman ilk olarak buna, 'komplo' dedi. Sonrasında işin içine uzman doktoru dahil ederek olayı uzun uzun anlattı. Bu da yetmedi! Kasımpaşa - Fenerbahçe maçından sonra, 'işte kan böyle olur' dedi. Ben de şu yorumu yapıyorum. Skrtel'in kafasını, Fenerbahçe'nin doktoru yarıp kanattı, bu planı da Aykut Kocaman yaptı. Aykut Kocaman'ın komplo  üretme yetkisi varsa benim de var. Skrtel'in kafasının yarılması ve dikiş atılması bence komplo" dedi.  

'Beşiktaş'ın iyi yönetildiğini düşünmüyorum'

Olaylı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisindeki devam kararına da değinen Uluç, "Ben bu kararı versem hukuk fakültesinde beni kapıya koyarlardı. Beşiktaş, tahkim kuruluna gitmeliydi. PFDK cezaları veriyor, tahkim neden kararı iptal etmesin? Ben, Beşiktaş'ın iyi yönetildiğini düşünmüyorum. Beşiktaş'ın tahkime gitmesi, Beşiktaş'ın kararını değiştirmez. Beşiktaş, kararını 24 saat sonra da verebilirdi. Ben bu memleketin adaletine inanmadığım için maça çıkmıyorum bunun anlamı şudur; ben bu lige de inanmıyorum! Beşiktaş'a karşı bir art niyet varsa, Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'ne de göndermezler, ben bir vatandaş olarak bu ülkenin adaletine güvenmek zorundayım. Beşiktaş, tahkime gitmeyerek uluslararası alanda hakkını arama şansını kaybetti!" ifadelerini kullandı.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi yorumu

Galatasaray - Beşiktaş derbisine de ayrı bir parantez açan Hıncal Uluç, "Kimin şampiyon olacağı benim umrumda değil! Maçla ilgili bir şey yazmadım. Bu maç Türkiye'deki spor medyasının skor medyası olduğunu bir kez daha göstermiştir. 'Muhteşem teknik adam Fatih Terim, kafası hale olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin 57. dakikasında kalmış Şenol Güneş' yorumlar hep böyleydi. Galatasaray maçı 2-0 kazandı. Fatih Terim haklı, Galatasaray bu maçı 5-0 kazanabilirdi. Gomis ve Rodrigues bencil olmasaydı. Beşiktaş'ta bu maçı 3-0 ya da 4-0 kazanabilirdi. Maçın ilk dakikalarında Talisca ve Negredo'nun pozisyonları, Galatasaray 2-0 öne geçtikten sonra da rakibine pozisyon verdi. Galatasaray, rakibi 10 kişi kaldıktan sonra kapandı ve rakibine pozisyon verdi. Negredo'nun oynaması ve gol kralı Vagner Love'ın yedek kalmasını aklım almıyor. Bunların  içerisinde şanslı olan kazandı. Galatasaray penaltı kaçırdı, penaltı kaçabiliyor. Beşiktaş, derbiyi 2-0 kazanbilirdi" açıklamasında bulundu. 

'Belhanda ruhsuz!'

Belhanda'yı da eleştiren Uluç, "Belhanda ruhsuz. Yeteneğine bakmıyorum, umrumda değil. Kendi kaptırdığı topu bile takip etmeyen bir futbolcu" şeklinde konuştu. 

'Yasin Öztekin, 10 tane Feghouli, 50 tane Belhanda eder'

Galatasaray futbolcusu Yasin Öztekin'e de değinen Hıncal Uluç, "Galatasaray'da kötü Tudor yaşatılmadı. ultrAslan denen grup Tudor'u yok etmek için futbolcuları da soğuttu. Kazanılan Donk'a karşılık size en az yok olan 5 isim sayarım. Feghouli ve Belhanda'da ısrar eden hocanın bana yaratıcılığından bahsetmeyin. Yasin Öztekin, 10 tane Feghouli, 50 tane Belhanda eder. Ama güven verirsen. Yasin'i bitirdiler" diye konuştu. 

'Şenol Güneş, bizim kadar futboldan anlamıyor'

Şenol Güneş'in derbideki tercihlerine değinen Uluç, "Şenol Güneş, bizim kadar futboldan anlamıyor. Vagner Love, Alanyaspor'da gol kralı olmuş ama kadroda yok! Şenol Güneş'in iyi oyuncu yetiştirdiği kanısında değilim. 2 yıl içerisinde bana bir örnek verin. Oğuzhan Özyakup hep geriye gidiyor" ifadesini kullandı. 

Dursun Özbek'e de tenkitte bulunan Hıncal Uluç, "Galatasaray'ın bu kadrosuna kadro mu diyorsunuz? Dursun Özbek'in kurduğu şu kadro görevden ayrılması için yeterli. Bir de dünya kadar para harcadı. Galatasaray'ın bu kadrosu, Şampiyonlar Ligi'nde Vardar Ovası'nı geçemez" sözleriyle konuşmasını tamamladı.  

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler