Hıncal Uluç'tan flaş sözler: Fenerbahçe'nin sahibi çok, Beşiktaş'ın sahibi yok!

24.04.2018 - 18:19 | Son Güncellenme: 24.04.2018 - 18:19

Hıncal Uluç'tan flaş sözler: Fenerbahçe'nin sahibi çok, Beşiktaş'ın sahibi yok!

Gazeteci - Yazar Hıncal Uluç, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

A Spor'da yayınlanan 90 A programında konuşan Uluç, Galatasaray, Başakşehir, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor takımları hakkında flaş ifadeler kullandı.

Hıncal Uluç'un sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Olaylı derbi hakkında flaş sözler...

Haftanın olayından bahsederek sözlerine başlayan Hıncal Uluç, "Artık inkar edilmez şekilde ortaya çıktı ki! Fenerbahçe'nin sahibi çok, Beşiktaş'ın sahibi yok! Aykut Kocaman, 24 saat sonra düşündükten sonra verdiği demeçte bütün Türkiye itifak etti ki bir komplo var. 'Bu komployu kuran ise; Beşiktaş'tır' dedi. Kocaman, 'Kan yok, yara yok, çakmak yok! Ama Şenol Güneş ve ekibi sahayı terketti' dedi. Burada Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e sahtekarlık ithamı var. Buna cevap vermesi gereken yönetim. Kulüp başkanları ne işe yarar? Çıt yok! Beşiktaş'ın Başkanı Fikret Orman kulübüne sahip çıkmıyorsa, kim sahip çıkacak? Fenerbahçe'nin başkanı ve medya mensubu nasıl çalışıyor. Fenerbahçe lehine olan her şey manşet, Beşiktaş için olanlar ise ya yok, ya da küçücük!

'Bu olaylar Fenerbahçe - Arsenal maçında olsaydı ne olurdu?'

Aziz Yıldırım, 'Daha maçın 1. dakikasında komplo olduğunu anladım' dedi. Kim bilebilir 1. dakikasında komplo olduğunu ancak düzenleyen bilir. Herkese soruyorum. Başta Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'a, 'Bu olaylar Arsenal maçında olsaydı, Wenger'in kafası yarılmış, 5 dikiş atılaysı, şimdi Fenerbahçe neredeydi?' Bu olaylar Aykut Kocaman'ın başına gelseydi, Türk medyası neredeydi? Mehmet Arslan ve Ertuğrul Özkök kardeşlerim sizlere soruyorum!

'Fenerbahçe'nin hükmen mağlubiyetini önleyecek hiçbir durum yok!'

Fenerbahçe'nin hükmen mağlubiyetini önleyecek hiçbir durum yok! Fikret Orman'ın henüz hiçbir açıklaması yok! " dedi. 

'Artık yokum'

Futbol konuşmaktan artık mutlu olmadığını ifade eden Uluç, "Futbol konuşmak istemiyorum. Seneye de bu programda olamayacağım. Osmanlıspor - Başakşehir maçının sonucu sizi tatmin edecek mi? Eyyamcı hakemler, dünyanın en sahtekar futbolcuları... Hakemleri aldatıyorlar. Bu futbol beni mutlu etmiyor!" diye konuştu. 

'Hakemler kuralları keyfine göre uyguluyor'

Alanyaspor - Galatasaray maçından da bahseden Hıncal Uluç, "Alanyaspor 2-3 Galatasaray maçın bitmesine 30 saniye var. Hakem, Alanyaspor ofsayt faulü kullanılması için işaret verdı. Hakemin eli havada, o maçta gol olsaydı. TFF maçın tekrarını oynatmak zorundaydı. Bu konuşuldu mu?  Fatih Hocam da itiraz etmedi! Galatasaray lehine olursa bir şey yok! Hakemler bazı kuralları keyfine göre uyguluyor. 6 saniye kuralı yok!" ifadelerini kullandı. 

'Muslera, 2. Lig takımının kalecisi değilsin'

Muslera'yı da eleştiren Uluç, "Galatasaray takımı öndeyse Muslera, kale vuruşunu 30 saniyede kullanıyor. Muslera, 2. Lig takımının kalecisi değilsin! Ben bir Galatasaraylı olarak Muslera'yı artık sevmiyorum. Ben, Turgay'ı izledim." açıklamasında bulundu. 

'Caner Erkin derbide nasıl oynayacak?'

Olaylı derbiden de bahseden Uluç, "Caner Erkin, sezonu kapattı. Caner, derbide nasıl oynayacak? Beşiktaş, 3. oyuncu değişikliğini mi uygulayacak?" şeklimde konuştu. 

Hıncal Uluç sözlerini şöyle tamamladı:

"Bir kişi kafaya darbe aldığı zaman, kan olsun ya da olmasın o gece müşade altında geçirilir. Artık 6222 kanunun savcıları var.  Sayın Savcım, ŞEnol Güneş ve Süleyman Seba'ya edilen küfürlerden sonra soruşturma başlattınız mı? Bunu bulmak, teknoloji sayesinde 3 dakika!"

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler