Fenerbahçe, Santos'tan Felipe Jonatan'ı Transfer Etmek İstiyor

23.07.2022 - 12:47 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 12:55

Sol bek arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Pezella için Parma ile anlaşamazken rotasını Santos'tan Felipe Jonatan'a çevirdi. Görüşmeleri Santos Teknik Direktörü açıkladı

Fenerbahçe, Santos'tan Felipe Jonatan'ı Transfer Etmek İstiyor

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Fenerbahçe, transfer çalışmlarını sürdüyor. Sol bek arayışında olan Sarı-Lacivertli takım, Pezella transferi için Parma'nın yüksek bonservis talebinden dolayı rotasını farklı yerlere çevirdi.

Fenerbahçe Felipe Jonatan için harekete geçti

Brezilya basınından BOL'un haberine göre Fenerbahçe, Santos'un 24 yaşındaki sol beki Felipe Jonatan ile ilgileniyor. Kanarya'nın transfer için harekete geçtiği ifade edildi.

"Fenerbahçe'nin girişimi ne durumda bilmiyorum"

Fenerbahçe'nin, Jonatan için Santos ile görüşme içinde olduğu doğrulandı. Santos Teknik Direktörü Lisca, konuyla ilgili açıklama yaptı. Lisca, "Jonatan'ın takımda kalmasını isterim. Fenerbahçe'nin girişimi ne durumda bilmiyorum. Görüşmeler olumlu yöndeyse kimseyi takımda zorla tutmam" ifadelerini kullandı.

15 Şubat 1998 doğumlu Felipe Jonatan, ülkesi Brezilya'nın Cesara SC takımında futbola başladı. 2019'da Santos'a transfer olan 24 yaşındaki sol bek, 2021/22 sezonunda 19 karşılaşmada görev aldı. Skor katkısında bulunamayan Jonatan, 3 defa sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler