Hollanda Devi Ajax, Altay Bayındır'ın Peşinde | Transfer Haberleri

11.02.2022 - 12:15 | Son Güncellenme: 11.02.2022 - 12:25

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Hollanda Ligi takımlarından Ajax, Fenerbahçe'de forma giyen milli kaleci Altay Bayındır'ın peşinde. İşte detaylar.

Hollanda Devi Ajax, Altay Bayındır'ın Peşinde | Transfer Haberleri

Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax, Fenerbahçe'nin milli kalecisi Altay Bayındır'dan vazgeçmiş değil.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Hollanda temsilcisi Ajax, Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'ı yakından takip ediyor.

Onana'nın yerine Altay

Hollanda ekibi, Altay Bayındır’ı geçen sezondan beri takip ediyor. Ajax’ın kalecisi Andre Onana, sezon sonunda İnter’e transfer olacak. Kamerunlu file bekçisinin yerini doldurmak için birkaç aday belirlendi. Listenin ilk sırasında Altay ile Manchester United’ın yedek kalecisi Dean Henderson var. Ajax’ın izleme ekibinin her iki file bekçisiyle ilgili detaylı bir rapor hazırladığı belirtildi.

Yaşadığı sakatlık, ilgiyi azaltabilir

İngiliz basınına göre ise Henderson, United’dan ayrılması halinde İngiltere’de kalmak istiyor. Fenerbahçe ’nin başarılı file bekçisinin yaşadığı sakatlık, kendisine olan ilgiyi azaltabilir. Ancak sezon sonuna kadarki bölümde göstereceği performansla 23 yaşındaki kaleci, başka takımların transfer listesine yeniden girebilir. Daha önce Lille de Altay için girişimlerde bulunmuştu.

Konyaspor maçında sakatlanmıştı

Bilindiği üzere başarılı kaleci, deplasmanda 2-1 kaybedilen Konyaspor maçında omuzunda sakatlanmış ve ligdeki son 13 karşılaşmada forma giyememişti. Sakatlığını atlatan 23 yaşındaki kaleci takımla birlikte çalışmalara başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Trabzonspor maçı milat olacak! Ali Koç'tan karar...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 yılına kadar devam eden Altay Bayındır, bu sezon forma giydiği 15 maçta kaleisnde 19 gol gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler