Manuel Fernandes, Hugo Almeida'nın takımı Sepahan'a transfer oldu

23.07.2022 - 18:10 | Son Güncellenme: 23.07.2022 - 18:17

Bir zamanlar Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forma giyen Hugo Almeida, yardımcı antrenör olduğu Sepahan'a Manuel Fernandes'i transfer etti. İşte detaylar...

Manuel Fernandes, Hugo Almeida'nın takımı Sepahan'a transfer oldu

AJANSSPOR HABER

Profesyonel futbol kariyerini noktalayan Hugo Almeida, İran ekibi Sepahan'da yardımcı antrenör olarak göreve başladı. Almeida'nın ilk transferi ise vatandaşı Manuel Fernandes oldu. İşte detaylar...

Manuel Fernandes, İran'a transfer oldu

Bbir süredir kulüpsüz olan Manuel Fernandes'in yeni adresi İran ekibi Sepahan oldu. Geçtiğimiz sezon Kayserispor forması da giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha sonra Yunanistan'ın Apollon Smyrnis ekibinin yolunu tutmuştu. Yeni sözleşme imzalamayan tecrübeli oyuncu bonservisini elinde tutuyordu.

Morais'in yardımcısı oldu

Hugo Almeida, bir dönem Antalyaspor teknik direktörlüğü yapan Jose Morais'in yeni yardımcısı oldu. Hugo Almeida, Portekiz ekibi Academica'da kısa bir süre geçici teknik direktörlük görevini üstlenmiş ve daha sonra boşa çıkmıştı.

Gomis listede yer alıyor

Digdery haberine göre, Galatasaray'ın tecrübeli golcü oyuncusu Gomis'i İran kulübü Sepahan istiyor. Gomis transferi için İran kulübünün yöneticileri görüşmeleri sürdürüyor.  Gomis'in İran kulübü Sepahan'dan yıllık 1 milyon euro maaş istediği ve bu doğrultuda görüşmelerin devam ettiği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler