(ÖZET) Stoke City - Hull City Maç Sonucu: 1-3

24.09.2023 - 15:57 | Son Güncellenme: 24.09.2023 - 16:15

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, deplasmanda Stoke City’i 3-1’lik bir skorla mağlup etmeyi bildi. Bu sonuçla Hull City, puanını 15’e yükseltti. İşte maç özeti

(ÖZET) Stoke City - Hull City Maç Sonucu: 1-3

AJANSSPOR - HABER

Championship 8. haftasında Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City deplasmanda Stoke City İle karşılaştı. Karşılaşmayı Hull City 3-1 kazandı.

Gol perdesini Aaron Connolly açtı

Hull City, 30. Dakikada Aaron Connolly’nin bulduğu gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti. Henüz golün şokunu atlatamayan Stoke ekibi, kalesinde ikinci golü ilk golden iki dakika sonra gördü. Hull City’de Adama Traore sahneye çıktı ve skoru 2-0’a getirdi.

Stoke City, Vidigal ile umutlandı


Hull City, dakikalar 73’ü gösterirken Regan Slater’ın attığı gol ile skoru 3-0’a getirdi. Bu gole karşılık olarak Stoke City, 77.dakikada Andre Vidigal ile farkı tekrar ikiye düşürdü.

İlgini Çekebilir
Hakanlı Inter, tek attı 3 aldı!
Habere Git

Yenilmezlik serisi 6 maça çıktı

Hull City’nin bu galibiyetle birlikte yenilmezlik serisi 6 maça çıktı. Son altı maçının 3’nü kazanan Acun Ilıcalı’nın takımı, 3 kez de maçı berabere bitirdi.

Hull City puanını 15'e yükseltirken, Stoke City 5 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Hull City evinde Plymouth'u konuk ederken, Stoke City deplasmanda Bristol City'e konuk olacak.

Ozan ile Doğukan şans bulamadı

Hull City'de forma giyen Ozan Tufan ve Doğukan Sinik maçta forma şansı bulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler