Huddersfield - Hull City: 2-0 (Maç Sonucu - Özet)

09.10.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 18:51

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Huddersfield Town deplasmanında 2-0 kaybetti. Hull City, kötü gidişatına devam etti.

Huddersfield - Hull City: 2-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

İngiltere Championship'in 13. haftasında Huddersfield Town, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'yi konuk etti. Karşılaşma Huddersfield Town'un 2-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı. Ev sahibine galibiyeti 29. dakikada Lewie Coyle'nin kendi kalesine yaptığı vuruş ve 51. dakikada Michael Helik'in ayağından bulduğu gol getirdi.

Hull City rakibine yaşam öpücüğü verdi

Geçtiğimiz hafta evinde Wigan Athletic'i 2-1 yenerek 5 maçlık mağlubiyet serisini sonlandıran ve art arda 2. galibiyetini almak için Huddersfield Town karşısına çıkan Hull City, 2-0 yenilerek düşme hattındaki rakibine adeta nefes oldu. Karşılaşmadan önce 8 puanla 23. sırada yer alan Huddersfield Town, Hull City'yi yenerek puanını 11'e yükseltti ve küme düşme hattındaki diğer rakibi West Bromwich Albion ile puanlarını eşitledi. Hull City'nin puanı ise 14'te kaldı ve düşme potasının bir üstünde olan 20. sıradaki yerini korudu.

Hull City'nin "Süper" transferleri karşılaşmada görev aldı

Huddersfield Town karşısında Hull City'de kariyerinde daha önce Spor Toto Süper Lig forması giyen transferleri Ozan Tufan, Dimitrios Pelkas ve Oscar Estupinan karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Dimitrios Pelkas 55. dakikada oyundan çıkarken Ozan Tufan 56. dakikada yerini eski Galatasaraylı Jean Michael Seri'ye bıraktı. Milli oyuncu Doğukan Sinik ise 46. dakikada oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Pelkas, Hull City formasıyla ilk golünü attı
Habere Git

Kötü gidişat Şota'yı görevinden etti

Hull City'nin 5 maçlık mağlubiyet serisi teknik direktör Şota Arveladze'nin görevine mal oldu. 27 Ocak 2022 tarihinde göreve başlayan Şota Arveladze ile yollar 30 Eylül 2022'de 2-1 kazanılan Wigan Athletic maçından birkaç saat önce  ayrıldı. Gürcü teknik adam, Hull City'nin başında çıktığı 30 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 15 mağlubiyet alarak maç başına 1.10 puan ortalaması yakaladı.

İlgini Çekebilir
Geçmişe bakmıyoruz demişti... Acun Ilıcalı kapıyı gösterdi!
Habere Git

Ilıcalı maçı seyrettirdi göreve getiremedi

Hull City'de teknik direktörlük görevine en son Yunanistan ekibi Olimpiakos'u çalıştıran Pedro Martins'in getirileceği iddia edilmişti. Hatta kulübün sahibi Acun Ilıcalı, 2-1 kazanılan Wigan Athletic maçında Pedro Martins ile birlikte çekilen fotoğrafını kişisel sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Fakat daha sonra Acun Ilıcalı, Portekizli teknik direktör ile anlaşamadıklarını açıkladı ve Martins'e kariyerinde başarılar diledi.

İlgini Çekebilir
Acun Ilıcalı Pedro Martins'i imzaya götüremedi
Habere Git

Geçici hocayla yola devam

Hull City, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruyla, ikinci bir açıklamaya kadar Şota Arveladze'den sonra geçici teknik direktörlük görevini sürdüren Andy Dawson'un görevine devam edeceğini açıkladı. Hull City, 2003/2004 ile 2013/2014 sezonları arasında futbolcu olarak kulüpte oynamış olan efsanesi Andy Dawson yönetiminde çıktığı 2 maçta 1 galibiyet alırken 1 defa da mağlubiyet aldı.

Sırada Birmingham var

Hull City, İngiltere Championship'in 14. haftasında, evinde Birmingham City'yi konuk edecek. KCOM Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma 16 Ekim Pazar günü saat 17.00'da başlayacak. Hull City'nin rakibi olacak Birmingham City, Championship'te 16 puanla 14. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler