Hull City, Fenerbahçe'den Kiraladığı Dimitris Pelkas Hakkında Kararını Verdi

09.05.2023 - 18:37 | Son Güncellenme: 09.05.2023 - 18:54

Son dakika | Championship ekibi Hull City, Fenerbahçe'den kiralık olarak transfer ettiği Dimitris Pelkas'ın geleceği hakkında kararını verdi. İşte detaylar.

Hull City, Fenerbahçe'den Kiraladığı Dimitris Pelkas Hakkında Kararını Verdi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City, gelecek sezonun kadro planlamasını yapıyor. İngiliz kulüp, transfer çalışmalarını devam ettiriyor.

Hull City, Pelkas hakkında kararını verdi

Hull City'de kiralık olarak forma giyen Dimitris Pelkas, Haziran ayında sözleşmesinin sonuna gelerek Fenerbahçe'ye geri dönecek. Hull Live'in haberine göre Hull City, Yunan futbolcu hakkında hakkında kararını verdi.

Sözleşmesi uzatılmayacak

Haberde, İngiliz kulübün Dimitris Pelkas ile sözleşme uzatmayacağı belirtildi. Sezon başında Championship ekibine katılan 29 yaşındaki on numara, sezon sonunda takımdan ayrılacak.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin'den flaş yorum! Sergen Yalçın Fenerbahçe'nin başına gelirse...
Habere Git

Fenerbahçe opsiyonu kullanmayacak

Fenerbahçe'nin de Pelkas'ın sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullanmayacağı ve Yunan orta sahanın sezon sonunda serbest statüde kalacağı ifade edildi.

PAOK'un takibinde

Dimitris Pelkas, ülkesinden PAOK'un radarında. Yunan takım, Hull City ve Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatmak istemediği futbolcuyla imzalayarak, kadrosuna katması bekleniyor.

Fener'e PAOK'tan geldi

2020'de PAOK'tan Fenerbahçe'ye 2.20 milyon Euro karşılığında transfer olan Pelkas, Sarı-Lacivertli takımda çıktığı 67 resmi müsabakada 13 gol, 8 asist kaydetti. Pelkas bu sezon ise Hull City'de 26 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran futbolcu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Samsunspor, Fenerbahçe’nin yıldızını listeye aldı
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler