Hull City'den "Zaroury" transfer! Hücuma Premier Lig'den takviye!

01.02.2024 - 17:27 | Son Güncellenme: 01.02.2024 - 17:31

İngiltere Championship takımı Hull City, hücum hattına Premier Lig'den takviye yaptı. İngiliz takım, Faslı forvet Anass Zaroury'i kadrosuna kattı. Detaylar.

Hull City'den "Zaroury" transfer! Hücuma Premier Lig'den takviye!

AJANSSPOR - HABER

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, kış transfer döneminin sonlarında forvet hattına takviye yaptı. Sacha Tavolieri'nin haberine göre Hull City, Premier Lig takımı Burnley'nin Faslı kanat forveti Anass Zaroury'i kadrosuna kattı. 

Sezon sonuna kadar kiralandı

Tavolieri'nin haberine göre Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, 23 yaşındaki Zaroury'i sezon sonuna kadar kiraladı. Kiralama anlaşmasında, satın alma opsiyonunun bulunmadığı aktarıldı. 

Geçen sezon geldi

İngiltere'nin Burnley takımında forma giyen Belçika asıllı Faslı kanat oyuncusu, Premier Lig takımına 4 milyon euro'luk bonservis bedeli ile transfer oldu. Zaroury, Burnley'e Charleroi takımından transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Abdülkadir Ömür, Hull City'de!
Habere Git

Championship'te forma giydi

Geçen sezon Burnley'nin Championship'te yer almasıyla Championship'te forma giyen Zaroury, İngiliz takımla 39 maçta 10 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Burnley geçen sezon Championship'te şampiyon oldu ve Premier Lig'e yükseldi.

Bu sezon gol atamadı

Bu sezon Premier Lig'de yer alan Burnley'de pek fazla forma şansı bulamayan Anass Zaroury, 9 maçta süre aldı. 9 maçın 3'üne ilk 11'de başlayan Zaroury, 3 asistlik katkı sağladı. 23 yaşındaki kanat forvet ayrıca 330 dakika sahada yer aldı. 

Delap ve Connolly ilaç olamadı

Hücum hattında Manchester City'den sezon başında kiralanan Liam Delap ve Aaron Connolly, toplamda 15 gol atabildiler. Liam Delap, 27 maçta 7 gol ve 2 asist üretirken Aaron Connolly ise 26 maçta 8 gol attı. Sezon başında Aston Villa'dan 5.8 milyon euro değerinde bir transfer bedeli ile Jaden Philogene'i kadrosuna katan Hull City, 21 yaşındaki genç yetenekten oldukça verim almayı başardı. Philogene 14 maçta 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Hull City play-off'un gerisinde kaldı

Premier Lig'e çıkma hedefi olan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Championship'te topladığı 42 puanla 8. sırada yer aldı. Hull City, play-off sınırının 2 puan gerisinde ve 2 sıra aşağısında bulunuyor. Ayrıca takım, son maçında Sunderland'i deplasmanda Liverpool'dan kiraladıkları Fabio Carvalho'nun golüyle 1-0 yendi ve iki maç aradan sonra kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler