Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu'ndan Manisa FK Maçı Sonrası Şampiyonluk Sözleri

05.02.2023 - 17:08 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 17:17

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında deplasmanda Manisa Futbol Kulübü'yle 1-1 berabere kalan Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Samsunspor’da Hüseyin Eroğlu'ndan Manisa FK Maçı Sonrası Şampiyonluk Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında lider Yılport Samsunspor deplasmanda Manisa FK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Yılport Samsunspor teknik direktörü Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

"Üretken bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim"

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıkları belirterek sözlerine başlayan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “3 maçtır kazanıyorduk. Buraya da kazanmaya gelmiştik. Kazanma adına çok iyi tempolu, üretken bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim. İlk yarı da bir tane de penaltı kaçırdık. Rakip takımın kalecisi Ömer önemli kurtarışlar yaptı." dedi.

"Bizim lehimize farklı bitebilirdi"

Takımın genel olarak verdiği mücadeleden memnun kaldığını söyleyen Eroğlu, "Takımımla gurur duyuyorum. Maçı son ana kadar, deplasman iç saha fark etmez her şeyi yapmaya çalıştılar. Birçok pozisyon kaçırdık ama deplasmanda oynamak kolay değil. Manisa FK iç sahada önemli bir istatistike sahip. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilsek bizim lehimize farklı bitebilirdi." dedi.

İlgini Çekebilir
Barış Alıcı Samsunspor’da
Habere Git

"Kariyerinin ilk golünü attı"

19 yaşındaki Yunus Emre Çift'e ayrı bir parantez açan Eroğlu, "Enteresan bir durum daha var. Kalecimiz Szumski de çok önemli 2 tane pozisyon kurtardı. Belki kazanmak için oynadığımız maçı yiyeceğimiz golle kaybedebilirdik. Burada Yunus Emre’nin de performansına parantez açmamız lazım. 20 yaşında akademimizden çıkan oyuncumuz kariyerinin ilk golünü attı diye biliyorum. İyi de bir performans ortaya koydu. Bu bizi mutlu ediyor."  dedi.

"Sabırsızlıkla maçı bekleyeceğiz"

Şampiyonluğa inandığını ifade eden Eroğlu, "Deplasmanda veya iç sahada fark etmez her puan değerlidir. Şehrimiz, takımımıza ve şampiyonluğumuza inanıyor. Önümüzdeki hafta Rize maçımız var. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Sabırsızlıkla maçı bekleyeceğiz." dedi.

"Oyuncularımı tebrik ediyorum"

Son olarak taraftarlara seslenen Eroğlu, "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Eksiklerimizi iyi değerlendirip en iyi şekilde önümüzdeki hafta oynayacağımız maça hazırlanmak zorundayız.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler