Hüseyin Kalpar: Çok değerli bir 3 puan

21.02.2018 - 23:07 | Son Güncellenme: 21.02.2018 - 23:07

Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında TY Elazığspor sahasında ağırladığı AÇ Giresunspor’u 2-1 mağlup ederken,  teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Çok değerli bir 3 puan" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan TY Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Çok önemli bir maç kazandık. Kendi sahamızda 1-0 geriye düştükten sonra kazanmanın çok önemli olduğunu bugün yaşadık. Geçen hafta penaltıyı atmış olsaydık ve oradan 3 puanla dönmüş olsaydık. Şu anda puanımız 37 olurdu. Ne olursa olsun maçları tek tek düşünüyoruz. Biz kazandığımız takdirde rakiplerimiz ne yaparsa yapsın bizim lehimize olacak her şey. Oyuncularımı tebrik ediyorum, öpüyorum onları. Çok değerli bir 3 puan. İnşallah devamı gelir. 2-1’den sonra girdiğimiz pozisyonları değerlendirmiş olsaydık daha da farklı olabilirdi. Kazandıkları için futbolcuları tebrik ediyorum” dedi.

Maçları tek tek düşündüklerini de ifade eden Kalpar, “İçeride dışarıda kazanmak için mücadele edeceğiz. Zor bir fikstüre denk geldik. Balıkesir, Giresun, Rize, Ümraniye. Bunları geçtiğimiz zaman farklı bir fikstüre gireceğiz. 5-6 maç kazanan takımlar bu takımlarla maç yapmamış olacak. Biz yapmış bitirmiş olacağız. Bu tür maçları kazandığımız zaman iyi olur. İnşallah Rize’den de iyi bir puanla döneriz" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler