Ibrahimovic'ten Barcelona-Manchester United yorumu

10.04.2019 - 20:59 | Son Güncellenme: 10.04.2019 - 20:59

Amerike MLS Ligi ekiplerinden LA Galaxy forması giyen Zlatan Ibrahimovic, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek olan İspanyol ekibi Barcelona ve İngiliz ekibi Manchester United maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bence ilginç bir maç olacak. İki büyük takım ve iki büyük kulüp bir araya gelecek. Her iki takımında geçmişinde önemli başarıları var. Her iki takımda da oynayan mükemmel oyuncuları ilzmeke için sabırsızlanıyorum. O gün kimin daha güçlü olduğunu hep birlikte göreceğiz.

Açıkçası Messi oynadığı her maç takımı için önemli işler yapıyor. United tarafında ise fark yaratacak oyuncu Pogba olacak. Bence bu Messi ve Pogba arasında bir savaş olacak.

Kollektif sporlarda takım oyunu çok fazla belirleyici oluyor ancak bu tarz oyuncular maçların akışını değiştirebiliyor. Benim oynadığım yıllarda Barça dünyanın en iyi takımlarından biriydi.

Gittiğimiz her yerde insanlar takıma inanılmaz derecede saygı duyuyorlardı. Böyle bir takımda oynamak bana her zaman büyük keyif verdi. Böyle bir takımda oynarken performansınız düşük olsa bile kazanabiliyorsunuz. Çünkü bu tarz takımlar gerçekten çok güçlü oluyor.

AJANSSPOR

 

Senin için hazırladığımız haberler