Son Dakika | Işıtan Gün Galatasaray'dan İhraç Edilecek

29.03.2022 - 09:34 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 09:43

Galatasaray'da yeni yönetimin gelmesinin ardından genel kurulda büyük tepki gören Işıtan Gün, kulüpten ihraç edilecek. Gün'ün disiplin kuruluna verilip üyeliğinin sonlandırılması söz konusu. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Işıtan Gün Galatasaray'dan İhraç Edilecek

AJANSSPOR HABER

30 Nisan'da seçime gidecek olan Galatasaray'da ibra edilmeyen Burak Elmas yönetimine bir şok daha geldi. Sarı-kırmızılılarda Elmas'ın yönetiminde yer alan Işıtan Gün kulüpten ihraç edilebilir. 

Kulüp üyeliği sona erecek

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Galatasaray'da yönetim değiştiği an Işıtan Gün'ün kulüp üyeliği de sona erecek. Burak Elmas'ın yolları ayırmak bir kenara, ısrarla koruduğu Işıtan Gün için genel kurulda hukukçu üye Begüm Özkan ağır ifadeler kullanmıştı.

Gün'ün üstü o gece çizildi

Özkan, "Bilmem kaç sene önce yapıldı diyerek, o tweet'leri attığı zaman 35 yaşında olan bu sapkın zihniyetini görmezden gelebilirsiniz ama o ismi Galatasaray adı altında yönetici olarak tutamazsınız. Siz beni temsil etmiyorsunuz" sözlerini söyleyince kurulda büyük bir destek ve alkış kopmuştu. Gün'ün üstü o gece çizildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi kapıda
Habere Git

Üyeler özrü kabul etmiyor

Burak Elmas'ın Işıtan Gün'ü yönetiminden çıkarmamasının Elmas'ın başkanlıktan olduğu da iddia ediliyor. Üyeler, Işıtan Gün'ün tweet'lerinin basit bir özürle geçiştirilebileceğini düşünmüyor.

Senin için hazırladığımız haberler