"İç sahadaki başarılı grafiğimizi sürdürmek istiyoruz"

18.11.2015 - 12:10 | Son Güncellenme: 18.11.2015 - 12:12

Akhisar Belediyespor'da cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Bursaspor maçının hazırlıkları sürerken yeşil siyahlılar, 4 sezonluk Süper Lig macerasında bugüne kadar mağlup edemediği rakibini yenerek şanssızlığını kırmayı hedefliyor.

Bursaspor'la devler arenasında boy göstermeye başladığı 2012-13 sezonunda ilk randevuda 2-2, ikinci maçta 0-0 berabere kalan Akhisar Belediyespor, 2013-14 sezonunda oynanan 2 müsabaka da da 0-0'lık skora razı oldu.

Geçen sezon Bursa'da oynanan ilk karşılaşmadan 3-1 yenik ayrılan Akhisar Belediyespor, ikinci yarıda Manisa'daki maçı da 1-0 kaybetti. Bu kez kazanan taraf olmak istediklerini söyleyen Teknik Direktör Cihat Arslan, "Takım olarak iyi bir çizgi yakaladık. Bu sezon kendi sahamızda hiç mağlup olmadık. Manisa'daki yenilmezliğimizi Bursaspor karşısında da sürdürmek amacındayız. Takımda sakat ya da cezalı oyuncu yok. Bu avantajı en iyi şekilde kullanacağız" diye konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de 21 Kasım Cumartesi günü Bursaspor'u konuk edecek Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "İç sahadaki başarılı grafiğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Arslan, yaptığı açıklamada, milli maç aralarından sonra oynanan karşılaşmaların hep zor geçtiğini söyledi.

Bu sürecin özellikle iyi seviyedeki takımlar için dezavantaj olabileceğini kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

"İç sahadaki başarılı grafiğimizi sürdürmek istiyoruz. Hem puan anlamında hem de gol yememe açısından önemli bir grafiğimiz var. Bursaspor, camiası, teknik kadrosu ve futbolcularıyla çok önemsediğimiz bir takım. Bu hafta oynayacağımız rakip olarak söylemiyorum genel olarak bu ligde şampiyon olabilecek bir takım olarak görüyorum. İçeride bazı problem yaşadılar ama bu ligde şampiyon olan kadro kadar önemli bir kadroya sahip olduklarını düşünüyorum. Çok saygı duymamız gerekiyor. Bu, teslim olacağımız anlamına gelmiyor, korku emaresi olarak da değil. Hak olarak onlara verme tarafındayım. Gerçekten çok önemli bir takım. Takım bütünlüğümüzle sahada yer alırsak yenemeyeceğimiz takım yok."

Bursaspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam eden Akhisar Belediyespor'da izinli Hasan Kabze dışında tüm oyuncular idmanda yer aldı.


SEVGİ ÇOCUKLARI ANTRENMANDA
Akhisar Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi'nin öğrencileri, Akhisar Belediyespor'un dünkü antrenmanını ziyaret ederek teknik direktör Cihat Arslan ve futbolcuları 2 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenledikleri geceye davet ettiler. Merkezin Sorumlusu Nuray Bayraktar Cihat Arslan ve takım kaptanı Güray Vural'a davetiyeyi birer buket çiçekle birlikte verirken, diğer oyuncular da engelli öğrencilerle futbol oynadı, neşeli dakikalar geçirdi.

Senin için hazırladığımız haberler