Galatasaray, Icardi Transferini Bitiriyor

02.09.2022 - 09:33 | Son Güncellenme: 02.09.2022 - 10:54

Son dakika spor haberi: Galatasaray, Mauro Icardi transferinde son aşamaya gelirken, yıldız futbolcunun eşi ve menajeri Wanda Nara'dan açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Icardi Transferini Bitiriyor

Transfer sezonunun sona ermesine 1 haftadan az süre kalırken Galatasaray'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Bu sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan Galatasaray, ligde 4 maçta sadece 2 gol atabildi.

Haris Seferovic'ten istediği verimi alamayan Okan Buruk, yönetimden bir golcü transferi yapılmasını talep etti. Kadrosunu bir golcü oyuncuyla güçlendirmek isteyen Aslan'da gözler Icardi'ye çevrildi.

İcardi için geri sayım

G.Saray'dan 1 Eylül'e kadar süre isteyen Mauro İcardi için artık geri sayım geçti. İtalya ve İspanya'dan beklediği teklifi alamayan yıldız oyuncu, Avrupa'nın majör liglerinde transfer tahtası kapanınca Aslan'a kaldı.

Wanda Nara evini bile seçti

Sabah Spor'dan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Arjantinli golcünün eşi ve menajeri Wanda Nara'nın İstanbul'da oturacakları evi bile seçtiği öğrenildi. Wanda Nara, İstanbul'un en güzel semtlerinden birinde olan ve aynı zamanda İstanbul Boğazı manzaralı olan evde karar kıldı!

Ödeme planı yapıldı

PSG'de 8 milyon Euro kazanan dünya yıldızına 3 milyon Euro ödemeye hazır olan sarı-kırmızılılar, sözleşmeye performansa bağlı 1 milyon Euro bonus ekleyecek.

"Kısa sürede karar vereceğiz"

Mauro İcardi'nin menajeri Wanda Nara, Galatasaray açıklaması yaptı. PSG ile transfer ihtimalleri üzerine görüştüklerini belirten Arjantinli yıldızın temsilcisi Nara, Galatasaray sorusuna yanıt verdi.

Nara, ''PSG ile bütün ihtimaller üzerine konuşuyoruz. Galatasaray da bu takımlardan biri. Kısa süre içinde İcardi'nin yeni sezonda nerede oynayacağına karar vereceğiz.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler