Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Wanda Nara Icardi'yi aldattı mı?

23.09.2022 - 13:25 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 14:01

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi ile Wanda Nara çifti ayrıldı. Ayrılığı Wanda Nara duyurdu. Peki Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? İşte detaylar.

Icardi ile Wanda Nara neden ayrıldı? Wanda Nara Icardi'yi aldattı mı?

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı futbolcularla sezon başına damga vuran Galatasaray, Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den kiraladığı dünya yıldızı ile dikkat çekti. Sarı-Kırmızılılar'ın yeni transferi Mauro Icardi geçtiğimiz gün özel hayatında büyük bir sarsıntıya uğradı. Arjantinli futbolcunun eşi Wanda Nara, Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı.

"Bu anı yaşamak benim için çok acı verici"

Wanda Nara, dün gece yaptığı paylaşımla ayrılığı duyurdu. Ünlü manken ve iş kadını, "Bu anı yaşamak benim için çok acı verici. Medyada çıkacak spekülasyonlardansa bunu benden duymanızı tercih ediyorum. Bu ayrılık hakkında daha ayrıntılı bir ipucu vermeyeceğim. Lütfen sadece benim için değil, çocuklarımız için de anlayabilmenizi rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Ayrılık haberinden önce gece kulübü paylaştı

Mauro Icardi - Wanda Nara çiftinin ayrılığı hayranları tarafından üzüntüyle karşılanırken, ikilinin almış olduğu kararın ani gelişmesi ise merak uyandırdı. Sosyal medya hesabında ayrılık haberini paylaşmadan önce mutlu göründüğü fotoğrafları ve bir gece kulübünde dans ederkenki görüntülerini yayınlayan Wanda Nara, bu paylaşımlarının ardından ayrılığı duyurdu.

Yak bütün fotoğrafları

Wanda Nara, kişisel Instagram hesabı üzerinen yayınladığı hikayeyle Mauro Icardi ile ayrıldıklarını açıkladıktan sonra yıldız futbolcu ile olan tüm fotoğraflarını profilinden kaldırdı.

İlgini Çekebilir
Wanda Nara Icardi ile ayrıldıklarını açıkladı! "Bunu benden duymanızı istiyorum"
Habere Git

Wanda Nara'nın L-Gante ile fotoğrafı sızdı!

Öte yandan ikilinin ani ayrılık kararının nedeni merak edilirken, bir fotoğraf ortaya çıktı. Wanda Nara'nın yıldız futbolcu Icardi'yi, şarkıcı L-Gante ile aldattığı iddia edildi. İspanyol basınından Paparazzi'nin haberine göre Wanda Nara, L-Gante ile yakınlaştı. İkilinin bir gece kulübünde çekilmiş görüntüsü ise basına sızdı.

L-Gante kimdir?

5 Nisan 2000 doğumlu L-Gante olarak bilinen Elian Ángel Valenzuela, Arjantinli bir rapçi ve cumbia şarkıcısı ve söz yazarıdır. L-Gante, 22 yaşında ve 2017'den beri atktif olarak müzik piyasasındadır.

Senin için hazırladığımız haberler