Galatasaray'da Mauro Icardi Açıkladı! Kalıyor Mu Gidiyor Mu?

30.05.2023 - 22:35 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 22:53

Süper Lig'de MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Aslan'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi maç sonunda geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Mauro Icardi Açıkladı! Kalıyor Mu Gidiyor Mu?

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 23. şampyionluğunu ilan etti. Galatasaray formasını Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'den kiralık olarak giyen Arjantinli golcu Mauro Icardi geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Harika bir sezon oldu"

Galatasaray'da geçirdiği sezonu değerlendiren tangocu "Buraya geldiğimde amacım şampiyonluğu almaktı. 2 çok iyi geçmeyen sezon vardı. Yeni hoca ile birlikte amacımız buydu. Sonunda amacımıza ulaştık, çok mutluyuz. Çok özel bir yıldı. Buraya geldiğimde gol atayım, zaman bulayım istiyordum. Hem hocamız hem Erden bey çok yardımcı oldu. Harika bir sezon oldu." ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi kalacak mı?

Galatasaray'a transferi ile ilgili yaz aylarında iki kulübün üzerine konuşacağı çok şey olduğunu vurgulayan Icardi "Bakacağız. Önümüzde bir maç daha var. Bir derbi. Onu kazanmamız gerekiyor. Sonra tatile gideceğim. Şu anda başka bir kulüple kontratım var. Bunun konuşulması gerekiyor. Burada çok mutluyum. Ama dediğim gibi konuşulması gereken birçok şey var." dedi.

İlgini Çekebilir
Cumhuriyetin 100. yılında ŞAMPİYON GALATASARAY!
Habere Git

"Hadi hep birlikte kutlayalım"

Taraftarlara hep birlikte şampiyonluğu kutlama mesajı veren Arjantinli "Taraftara çok müteşekkirim. Her zaman sevgiyle yaklaştılar. 85 milyonun önünde şampiyon olmamız çok mutlu etti. Her gün nasıl keyfini çıkardıysak onlar da keyfini çıkarıyorduk. Hadi hep birlikte kutlayalım" dedi.

Şampiyonluk kilidini açtı

MKE Ankaragücü maçında takımının ilk golünü kaydeden Icardi, başkent ekibinin kaydettiği beraberlik golünden 23 dakika sonra takımını tekrardan öne geçirdi ve şampiyonluk maçının kahramanı oldu.

Gol katkısı maç sayısını aştı

Süper Lig'de bugün 23. maçında çıkan 30 yaşındaki golcü kadettiği gollerle bu alanda sayısını 21'e yükseltirken, 7 de asist yaparak üst düzey bir performansa imza attı.

İlgini Çekebilir
Şampiyonluk maçında Icardi durdurulamıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler