Galatasaray'da Icardi, Fenerbahçeli Enner Valencia'yı Geride Bıraktı

22.05.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 22.05.2023 - 09:28

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Icardi, Sivasspor maçında attığı gol sonrası ligin ikinci yarısında ise krallık yarışında 14 golle Enner Valencia’yı (13) geride bıraktı.

Galatasaray'da Icardi, Fenerbahçeli Enner Valencia'yı Geride Bıraktı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Mauro Icardi fırtınası devam ediyor. Cimbom'un PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı golcü oyuncu Sivasspor maçında attığı 2 golle takımına galibiyeti hediye ederken ligin ikinci yarısında attığı golle Fenerbahçeli Enner Valencia'yı geçmeyi başardı. Detaylar...

19 gol attı

Galatasaray'da bu sezon Süper Lig'de 22 karşılaşmada forma giyen Mauro Icardi, takımın en fazla gol atan oyuncusu oldu. Arjantnli dünya yıldızı Sarı-Kırmızılı formayla 19 gol atarken 7 asist yapma başarısı da elde etti. 

İkinci devre Valencia'yı geçti

Icardi, ligin ikinci yarısında da rakiplerine açık ara fark attı. Tecrübeli santrfor, ligin ikinci yarısında tam 14 gol atarken, bu bölümdeki krallık yarışında Enner Valencia’yı (13) geride bırakarak zirvenin sahibi oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Terim, City'de Pep
Habere Git

Büyükleri es geçmedi

Cimbom'un yıldızı Icardi, derbilerde de boş durmadı. Yıldız oyuncu Fenerbahçe deplasmanında ligin ilk devresinde oynanan maçta sonradan oyuna girerek takımına galibiyeti hediye etmişti. Arjantinli golcü Sarı-Lacivertlilere 1 gol 1 asist yapma başarısı göstermişti. Beşiktaş'a karşı ise ilk devrede oynanan maçta 2 gol atan Icardi, ikinci devrede oynanan karşılaşmada 1 gol atma şansı elde etmişti.

Kerem Aktürkoğlu- Icardi uyumu

Kerem, Icardi'ye tam 5 gol pası verirken Icardi ise takım arkadaşına 3 asist yaptı. Birbirlerine yaptıkları asistler ile 8 gole doğrudan etki eden süper ikili, bu alanda da ligdeki tüm rakiplerini arkalarında bıraktılar.

Senin için hazırladığımız haberler