iddaa tahminleri

03.04.2019 - 04:41 | Son Güncellenme: 03.04.2019 - 01:45

iddaa tahminleri

Bugün kupon yapacaklar dikkat!

iddaa tüyoları burada

iddaa kuponu yapmadan önce istatistiklere önem veriyorsan bu yazı tam senlik…

Bugün hafta sonunu aratmayan bir iddaa programı bahis severleri bekliyor. İngiltere Premier Ligi, İspanya La Liga ve İtalya Serie A'da çok sayıda maç var.  

Günün maçlarında istatistiklere birlikte göz atalım.

Bugün Zidane yönetimindeki Real Madrid'i ağırlayacak Valencia, Avrupa'da en fazla beraberlik alan takım konumunda. Yarasalar'ın bu sezon ligde oynadıkları 29 maçın 16'sı berabere tamamlandı. %55'lik bir beraberlik oranına sahipler.  

VALENCIA-REAL MADRİD MAÇININ ORANLARI BURADA

Fransa Ligue 1'de zirveye ambargo koyan PSG bugün kupada Nantes ile karşılaşıyor. Paris temsilcisi maç başına 3 gol ortalamasıyla şu anda dünyada Ajax'ın ardından ikinci sırada.    

PSG-NANTES MAÇININ ORANLARI BURADA

Bugün Hollanda'da da gollü geçmeye aday karşılaşmalar iddaa severleri bekliyor. Hollanda ekiplerinden Fortuna Sittard, maç başına 2.37 gol yiyerek bu alanda Avrupa'da ikinci sırada. Aynı zamanda Fortuna Sittard maçlarının % 81'i 2.5 Üst bitiyor ve bu alanda dünyada dördüncü sıradalar.

FORTUNA SITTARD-ADO DEN HAG MAÇININ ORANLARI BURADA

Bugün Danimarka'da kupa mücadelesi var. Midtjylland ve Odense karşı karşıya geliyor. Ev sahibi Midtjylland'ın bu sezon oynadığı 27 maçın 22'si 2.5 Üst bitti. Dünyada bu alanda üçüncü sıradalar.

MIDTJYLLAND-ODENSE MAÇININ ORANLARI BURADA 

tuttur.com iddaa uzmanları da bugünkü maçlar için tercihlerini yaptı. Günün en çok oynanan kuponlarını da inceleyerek kazanma şansı yakalayabilirsin.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler