Igor Kokoskov: "Zor bir maç ve ikinci yarı hayal kırıklığıydı"

16.10.2020 - 23:09 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 23:10

Son dakika Fenerbahçe Beko haberleri... Fenerbahçe Başantrenörü Igor Kokoskov, Euroleague'de Bayern Münih'e yenildikleri karşılaşma sonrası konuştu. Kokoskov, "Zor bir maç ve ikinci yarı hayal kırıklığıydı" dedi. Detaylar haberimizde...

AJANSSPOR-ÖZEL

Fenerbahçe Beko'nun Euroleague 4. hafta mücadelesinde Bayern Münih'e sahasında 75-71 mağlup olduğu karşılaşma sonrası sarı-lacivertli takımın koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu. 

"Zor bir maç ve ikinci yarı hayal kırıklığıydı"

Bayern'in fiziksel anlamda çok güçlü kaldığını belirten Kokoskov, "Zor bir maç ve ikinci yarı hayal kırıklığıydı. İlk yarı gerçek yüzümüzdü. İkınci yarı tamamen yok olduk. Devre arasında size söylemiştim maç 40 dakika.

"Sorumlu tamamen antrenördür"

20 sayı gerideyken kaybederseniz sorumlu tamamen antrenördür. Hepimiz Fenerbahçe için yürekten elimizden geleni yapıyoruz. İkinci yarıda yorgunduk. Benim antrenör olarak onları geri getirmem gerekiyordu. İkinci yarıda rakibin çok fazla hücum ribaundu vardı. Yeterince sert oynamadık

Fiziksel anlamda çok güçlü kaldılar. Birbirimizi savunduk sanki. İstediğimiz gibi hücum edemedik. Bayern Münih'i tebrik ediyorum çok iyi oynadılar. İlk yarı ve ikinci yarı bambaşka bir oyun oynadılar. Lig uzun. Mücadele etmeye devam edeceğiz.

"Jan daima her maç yüreğiyle oynar"

Jan daima her maç yüreğiyle oynar, mücadelecidir ama bizim grup şeklinde böyle oynamamız lazım" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler