Beşiktaş Emlakjet-Darüşşafaka: 98-84 (Maç Sonucu-Özet)

24.12.2022 - 14:26 | Son Güncellenme: 24.12.2022 - 16:22

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 12. haftasında Beşiktaş Emlakjet, Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nde karşılaştığı Darüşşafaka'yı mağlup etti. Detaylar.

Beşiktaş Emlakjet-Darüşşafaka: 98-84 (Maç Sonucu-Özet)

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 12. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, Beşiktaş Emlakjet Spor Kompleksi’nde karşılaştığı Darüşşafaka'yı 98-84 mağlup etti ve galibiyet hasretine son verdi.

Beşiktaş Emlakjet galibiyet hasretine son verdi

Üst üste Türk Telekom, Fenerbahçe Beko, Yukatel Merkezefendi, Anadolu Efes ve Aliağa Petkimspor maçlarını kaybederek galibiyet hasretine son veren Potanın Kartalları, Darüşşafaka'yı mağlup etti ve bu sezon 3. galibiyetini elde etti.

Maçın en skoreri Jordan Emanuel Usher

Maçın en skorer oyuncusu Beşiktaş Emlakjet forması giyen Jordan Emanuel Usher oldu. ABD'li şutör gard oyuncu karşılaşmayı 24 sayı, 3 ribaund ve 5 asist ile tamamladı. 

İlgini Çekebilir
Akyazı'da dev maç! Trabzonspor-Fenerbahçe...
Habere Git

Siyah-beyazlı takımda Matthew Marren Mooney 20, Gediminas Orelik 13, Okben Ulubay 10, David Joseph McCormack 13 ve Burak Can Yıldızlı 9 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.

Beşiktaş'ta 10 sayı ve 11 asist ile maçı tamamlayan Okben Ulubay, kariyer rekorunu kırdı.

Bu sezon ligdeki 5. yenilgisini alan Darüşşafaka'da ise Abodunrin Gabriel Olaseni 16, Akwasi Abeyie Yeboah 11, Can Korkmaz 10, Doğuz Özdemiroğlu, Anthony Markel Starks 22, Wayne Douglas 10 sayı ile mağlubiyete engel olamadı.

Igor Milicic tribünde

Bu sezon ligde başarısız sonuçlar alınmasının ardından Beşiktaş'ta başantrenör Ahmet Kandemir'in yerine Polonya Milli Takımı'nı çalıştıran Igor Milicic getirilmişti. 46 yaşındaki Hırvat hoca maçı tribünden takip etti. 

Potanın Kartalları'nda takımın başında Ahmet Kandemir'in yardımcılığını yapan Ömer Uğurata yer aldı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten operasyon! Görevden alındı
Habere Git

Siyah-beyazlı takımın Milicic ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Öte yandan başantrenörlük görevinden ayrılan Ahmet Kandemir'in şube koordinatörlük görevine de devam etmesi bekleniyor. 

Beşiktaş'ın rakibi Bursaspor

Beşiktaş Emlakjet, Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında bir sonraki maçını Frutti Extra Bursaspor ile deplasmanda oynayacak. Darüşşafaka ise TOFAŞ'ı sahasında konuk edecek. 

Çeyrek sonuçları:

  • 1. çeyrek: 33-20
  • 2. çeyrek: 55-40
  • 3. çeyrek: 68-55
  • Maç sonucu: 98-84
İlgini Çekebilir
Nadal'dan Messi ve Mbappe sözleri: "Gözlerimden yaş geldi"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler