Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Tudor ve Fuat Çapa Sözleri

06.10.2023 - 19:41 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 19:45

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Yılport Samsunspor, Igor Tudor'u gündemine almıştı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım bu konuyla ilgili son açıklamayı yaptı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Tudor ve Fuat Çapa Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyada çıkan teknik adam isimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Tudor artık gündemimizde yok"

Igor Tudor ile görüştüğünü belirten Yıldırım, "Kendisi Türkiye'ye gelmeyi düşünmediğini ve İtalya'da çalışmak istediğini, o yüzden İtalyan takımlarından teklif beklediğini söyledi. Bu nedende Tudor artık gündemimizde yok." dedi.

"Süreç hızlı ilerlemiyor, üzülüyorum"

Birkaç hoca ile temaslarının sürdüğünü dile getiren Başkan yıldırım, "En büyük sıkıntımız hocaların Samsunspor'u iyice izleme ve görme talepleri. Bu da zaman alıyor. Süreç hızlı ilerlemiyor, üzülüyorum. Bu işler sadece parayla olmuyor. Samsunspor'un bulunduğu konum ve transfer yasağı alma ihtimalinden dolayı görevi çok riskli görüyorlar ve yanaşmıyorlar." diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Yüksel Yıldırım-Sergen Yalçın pazarlığında neler yaşandı?
Habere Git

"Fuat Çapa'yı tam yetki ile donattım"

Fuat Çapa hakkında da konuşan Yıldırım, sözlerini şu şekilde sürdürdü;

"Kendisini sportif direktörlüğünde üstünde olan futbol direktörlüğüne getirdik. Tam yetki ile donattım. İcra Kurulumuzda Veysel Bilen, Soner Soykan ve Suat Çakır yer alıyor. Veysel Bilen yönetim kurulumuzda. Kendisi asbaşkan olarak görevine devam edecek. Soner Soykan kulüp müdürü olarak çalışmalarını sürdürecek."

"Suat Çakır'dan faydalanmak istiyoruz"

Futbol akedemisiyle ilgili de konuşan Yıldırım, "Yabancı bir teknik direktörün gelecek olması nedeniyle bir diğer icra kurulu üyemiz Suat Çakır ile bir ön görüşme yapacağım. Kendisinin çok daha aktif rol alabileceği yerin futbol akademisi olacağını düşünüyorum. Futbol akademimizin daha verimli çalışması konusunda Suat Çakır'dan faydalanmak ve onun tecrübelerinden faydalanmak isteriz. Bu konuda kendisi ile en kısa zamanda bir ön görüşme yapacağım." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler