İ.H. Konyaspor'da flaş ayrılık

07.01.2021 - 21:34 | Son Güncellenme: 07.01.2021 - 21:38

İttifak Holding Konyaspor’un tecrübeli savunma oyuncusu Uğur Demirok takımdan ayrıldığını açıkladı.

İ.H. Konyaspor'da flaş ayrılık

Kulüpten ayrılmak istediğini yönetime ileten yıldız futbolcu, yönetimle yapılan görüşmeler neticesinde oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

Konya Yenigün gazetesine açıklamalarda bulunan Demirok, kendisinin kulüple herhangi bir sorun yaşamadığını belirterek, “Zor bir ayrılık kararı aldık. Benim Konyaspor camiası ile hiçbir sorunum olmadı. Ne yönetimle, ne başkanla, ne taraftarla, ne kulüp çalışanları ile en küçük sorun yaşamadım. Sadece hoca ile bazı sıkıntılarımız oldu. Bunun da detaylarına girecek, yeni sorunlar oluşturacak değilim. Hocamla yaşadığımız sıkıntıların aşılamayacağını, burada geleceğimin olmadığına inandım. Bu yönde bir karar aldım. İki taraf açısından da hayırlısı olur umarım.” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli stoper ayrıca, “Ben Konyaspor camiasını çok seviyorum. Her zaman sevmeye ve saygı duymaya devam edeceğim. Umarım taraftarımız bu kararı anlayışla karşılar. Oynamamayı ya da başka şeyleri sorun etmedim. Dediğim gibi aşılamayacağına inandığım ve süregelen sorunlar vardı. Böylesi iki taraf için de daha doğru bir adım. Taraftarımıza bana bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Uğur Demirok Kimdir?

Uğur Demirok 8 Temmuz 1988 tarihinde İstanbul’da doğdu. Futbola 2005 yılında Galatasaray altyapısında başlayan Demirok sırasıyla, Gaziantepspor, İstanbulspor, Beylerbeyi, Kartalspor, Akhisar Belediyespor, Trabzonspor, Osmanlıspor ve Konyaspor’da forma giydi. A Milli takıma da 3 kez davet edilen tecrübeli futbolcu stoper mevkiinde forma giyiyor ve attığı penaltı golleriyle dikkat çekiyor.

Uğur Demirok İstatistikleri

Bu sezon Konyaspor forması altında toplamda 10 maça çıkan Demirok, 5 gol kaydetti. Kariyeri boyunca 257 maça çıkan tecrübeli futbolcu, bu maçlarda takımlarına 20 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler