Galatasaray'ın Efsane Kalecileri Mondragon ile Muslera Yan Yana

08.11.2022 - 22:03 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 22:07

Galatasaray'ın iki efsane kalecisi yan yana geldi. Mongragon ile Muslera, Cimbom'un Ofspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçını birlikte izledi.

Galatasaray'ın Efsane Kalecileri Mondragon ile Muslera Yan Yana

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'ın iki efsane kalecisi yan yana... Bir dönem sarı kırmızılı kaleyi koruyan ve taraftarın kalbini kazanan Faryd Mondragon ile halihazırda kaleyi koruyan ve taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Fernando Muslera, Galatasaray'ın Ofspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası maçını Nef Stadyumu'nda birlikte izledi.

Galatasaray ile 2 şampiyonluk

2002-2007 yılları arasında Galatasaray forması giyen Kolombiyalı Mondragon, Türkiye'de 2 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. 2014 yılında futbola veda eden 51 yaşındaki Mondragon, ilginç bir rekorun da sahibi.

Milla'dan 20 yıllık rekoru aldı

2014'te Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndaki Kolombiya-Japonya maçında kaleye geçen Mondragon böylece şampiyonada forma giyen en yaşlı futbolcu rekorunu eline geçirdi. Mondragon, Kamerunlu Roger Milla'nın 42 yaş 1 ay 8 günlük rekorunu, 43 yaş 4 günle ele geçirdi. Milla bu rekorunu 20 yıl elinde tutarken, Mondragon ise 8 yıldır bu unvanı taşıyor.

İlgini Çekebilir
CANLI | Galatasaray-Ofspor
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler