Juan Mata, Galatasaray Formasıyla İlk Süper Lig Maçına Çıktı

01.10.2022 - 21:24 | Son Güncellenme: 01.10.2022 - 21:34

Juan Mata, Bafetimbi Gomis'in yerine oyuna girerek, ilk Süper Lig maçına çıktı. Bir şutu çizgiden çıkan Mata Stambouli'nin kırmızı kart görmesini sağladı.

Juan Mata, Galatasaray Formasıyla İlk Süper Lig Maçına Çıktı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Adana deplasmanına giden Sarı-Kırmızılılar'da yeni transfer Juan Mata ilk kez bir Süper Lig maçında görev aldı.

İlk kez Süper Lig maçına çıktı

Premier Lig devi Manchester United ile olan sözleşmesi sona eren Juan Mata, sezon başında imza attığı Galatasaray ile ilk lig maçına çıktı. Adana Demirspor mücadelesinin 57. dakikasında Bafetimbi Gomis'in yerine oyuna dahil olan İspanyol yıldız, ilk dakikalardan rakip kalede tehlike yarattı.

İlk şutu çizgiden çıktı

Karşılaşmanın 60. dakikasında Galatasaray, yeni transferi Juan Mata ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Mertens ile gelişen Sarı-Kırmızılılar'ın atağında Mertens içeri ortaladı. Penaltı noktası yakınlarında boş kalan Juan Mata, havadaki topa gelişine vurdu. Adana Demirspor savunması, topu çizgiden çıkardı.

Stambouli'yi oyundan attırdı!

Maça girmesi ile etki yaratan Juan Mata, Adana Demirspor'un orta saha oyuncusu Stambouli'nin oyundan atılmasına neden oldu. Sarı kartı bulunan Stambouli, 64. dakikada Mata'ya yaptığı müdahale ile ikinci sarısını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Senin için hazırladığımız haberler