Adana Demirspor - Alanyaspor Maçının İlk Yarısı 62 Dakika Sürdü!

06.05.2023 - 22:26 | Son Güncellenme: 06.05.2023 - 22:37

Adana Demirspor ile Alanyaspor arasındaki Süper Lig maçının ilk yarısı tam 62 dakika sürdü. Uzatma anlarında 2 VAR incelemesi, 1 penaltı ve 2 gol oldu.

Adana Demirspor - Alanyaspor Maçının İlk Yarısı 62 Dakika Sürdü!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Adana Demirspor ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Nefes kesen mücadeleye ilk yarıda yaşananlar damga vurdu.

İlk yarı bitmek bilmedi!

Müsabakanın ilk yarısı bitmek bilmedi. 11 ve 18. dakikalarda gelen karşılıklı gollerin ardından Alanyaspor kalecisi Runarsson'un kafasına aldığı darbe sonrası yerde kalması ve tedavi süreci oyunu fazlasıyla durdurdu. 35. dakikada yerini Yusuf Karadeniz'e bırakan Runarsson kenara geldi. Dördüncü hakem kayıp zamanı 11 dakika olarak işaret etti.

Uzatma dakikalarında 2 VAR incelemesi, 1 penaltı, 2 gol!

Fakat ilk yarının uzatma anlarında yaşananlar oyunun daha da uzamasına neden oldu. 11 dakika olarak belirlenen kayıp zamanın oynandığı bölümde iki VAR incelemesi, bir penaltı ve iki gol oldu.

İlgini Çekebilir
Kartal'dan Antalya'ya derbi tarifesi
Habere Git

İlk yarı 62. dakikada bitti

Normalde skorbordun 56'yı göstermesiyle ilk yarıyı bitiren düdüğün çalması beklenirken, bu zaman 62'ye kadar uzadı. Maçın hakemi Hüseyin Göçek, 62. dakikada ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

Soyunma odasına dengeyle gidildi

İlk yarının sonunda taraflar soyunma odasına 2-2'lik eşitlikle gitti. Adana Demirspor'un gollerini Cherif Ndiaye ve Younes Belhanda kaydederken, konuk ekip Alanyaspor'un golleri ise Efthymios Koulouris ve penaltıyı kullanan Efecan Karaca'dan geldi.

Senin için hazırladığımız haberler