İrfan Can Eğribayat'tan maç yorumu: İlk yarı top çok gelmedi, soğudum

06.10.2023 - 00:42 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 00:47

Fenerbahçe'nin Spartak Trnava'yı 2-1 yendiği maçta kaleyi koruyan İrfan Can Eğribayat karşılaşma sonrası konuştu, "İlk yarı top bana çok gelmedi, soğudum" dedi.

İrfan Can Eğribayat'tan maç yorumu: İlk yarı top çok gelmedi, soğudum

AJANSSPOR - HABER

"King'e gol atacağını söylemiştim" diyen irfan Can Eğribayat, "İlk golden sonra yanına koştum zaten. Ama ikinci golde koşamadım, çok uzak. Fenerbahçe'de oynuyorum, bu çok güzel bir şey. Keyfimiz yerinde. İşler iyi gidiyor. Mutluyuz. Allah bu mutluluğumuzu bozmasın" dedi.

"İlk yarıda top bana çok gelmedi, soğudum" diyen 25 yaşındaki kaleci, "Bu yüzden ikinci yarı içeri girmeyip ısınmaya devam ettim. Şanssız bir gol yedik. Böyle hatalar olacak, normal" diye konuştu. 

Üst üste 15. galibiyet elde ettiklerini vurgulayan Fenerbahçe file bekçisi, "15'te 15 oldu, çok şükür... Elimden geldiğinde mücadelemi veriyorum. Forma şansı gelir, gelmez önemli değil. Müthiş bir takım olduk. Oynamayan hiç kimse üzülmüyor, sinirlenmiyor. İsmail Hocamızın forma adaletine güveniyoruz. Arkadaş ortamı var takımda" yorumunu yaptı. 

As kaelci Livakovic ile aralarının çok iyi olduğunu dile getiren İrfan Can Eğribayat, "Güzel sohbetlerimiz oldu. Güzel konuşmalarımız oluyor. Kim oynarsa elinden geleni yapıyor. Burada güzel olan bir şey var, kim oynuyorsa, herkes birbirine destek oluyor" sözleriyle takım içerisindeki arkadaşlığa vurgu yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler