İlkay Gündoğan'dan El Clasico mağlubiyeti sonrası eleştirilere cevap!

03.12.2023 - 14:46 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 14:50

İlkay Gündoğan, El Clasico mağlubiyeti sonrası takım arkadaşlarına yüklenmesiyle ilgili kendisine gelen eleştirilere cevap verdi.

İlkay Gündoğan'dan El Clasico mağlubiyeti sonrası eleştirilere cevap!

AJANSSPOR - HABER

Barcelona'da Real Madrid yenilgisi sonrası İlkay Gündoğan'ın takım arkadaşlarını eleştiren sözleri, kulüp içerisinde sert etki yarattı. Günler sonrası Barcelona'nın yıldız ismi İlkay Gündoğan, konuyla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

"Kendimi de dahil ediyorum"

İlkay yaptığı açıklamada, "Amacımın asla birine veya bir şeye saldırmak olmadığını dürüstçe söyledim. Takımı ne zaman eleştirmsem bu eleştiriye kendimi de dahil ediyorum." dedi.

"Asla kötü bir niyetle konuşmadım"

Kötü bir niyetinin olmadığını söyleyen İlkay, "Giderek daha iyi olmak istiyorum. Bir sonraki maçı 3,4,5-0 yensek bile her zaman geliştirebileceğimiz yönler bulacağım. Bu benim varoluş tarzım, zihniyetimin bir parçası. Bunun dışında asla kötü bir niyetle konuşmadım." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Barcelona’ya Rayo Vallecano şoku!
Habere Git

"İşlerin zamanla düzeleceğine inancım tam"

De Jong ve Pedri ile iyi anlaştığını belirten başarılı orta saha, "Frenkie ve Pedri ile oynadığımda kendimi çok rahat hissediyorum. Son maçta bazı zorluklar yaşadık ama iyi bir takımla karşı karşıya olduğumuzu da söylemem gerekir. Geri dönseler bile yeniden alışmamız zaman alacaktır. İşlerin zamanla düzeleceğine inancım tam." şeklinde konuştu.

"Her şeyi iyi yapıyoruz"

Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkmalarıyla ilgili yıldız oyuncu, "Bunu başarmak bize güven veriyor, doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Her şeyi iyi yapıyoruz ama gelişmemiz gerektiğinin de farkındayız. Grup aşamasında oynadığımız oyuna bakarsak son 16'yı hak ettiğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

İlkay Gündoğan, El Clasico mağlubiyeti sonrası ne demişti?

İlkay Gündoğan, maç sonrası "Aşırıya kaçmadan dürüst olmak istiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama soyunma odasındaydım, oyuncular üzgün ama böylesine önemli bir maç ve böyle adil olmayan bir sonuçtan sonra daha fazla hayal kırıklığı ve öfke görmek isterdim. Ben buraya bu tür maçları kaybetmek ya da puan farkının açılmasına izin vermek için gelmedim. Tecrübeli bir oyuncu olarak benim de 'Takımın böyle şeylere izin vermemesi' gibi bir sorumluluğum var. Dirence ihtiyacımız var." demişti.

Senin için hazırladığımız haberler