Manchester City Yıldızı İlkay Gündoğan, Barcelona'ya Transfer Oluyor

21.03.2023 - 00:11 | Son Güncellenme: 21.03.2023 - 00:24

Son dakika | Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yıldızı İlkay Gündoğan, La Liga devi Barcelona'nın transfer listesinde. İşte tüm detaylar...

Manchester City Yıldızı İlkay Gündoğan, Barcelona'ya Transfer Oluyor

Premier Lig'de liderlik yarışı veren Manchester City, bir yıldızını İspanya'ya yolculuyor. İngilizler ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, Ada'dan ayrılıyor.

Xavi - Gündoğan zirvesi

İspanyol basınından AS'ın haberine göre Barcelona Teknik Direktörü Xavi, İlkay Gündoğan ile bir görüşme yaptı. İlkay Gündoğan, Xavi'ye Katalan ekibin formasını giymek istediğini belirtti.

İlkay'a sözleşme teklif edildi

İlkay Gündoğan'ın Xavi ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında yıldız orta sahaya sözleşme teklif edildi. Barcelona Teknik Direktörü Xavi, İlkay'ı 3 yıllığına istedi.

İlgini Çekebilir
Orta: "Galatasaray'a manipülasyonum söz konusu olamaz"
Habere Git

Dortmund'ta yükseldi, City'de yıldız oldu

Futbola Almanya'da başlayan ve profesyonel olarak Nürnberg ve Borussia Dortmund formalarını terleten İlkay Gündoğan, 2016 yılında 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında geldiği Manchester City'de gösterdiği performans ile dünya yıldızları arasına girdi.

City kaptanından 37 maçta 4 gol, 4 asist

İlkay Gündoğan, bu sezon Manchester City'de 37 resmi müsabakada görev aldı. Teknik direktör Pep Guardiola'nın en güvendiği isimler arasında yer alan ve kaptanlık pazubendini takan İlkay, 4 gol, 4 asistlik katkıda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler