İlker Püren'den Barış Alper Yılmaz Ve Samet Akaydın Sözleri

05.05.2023 - 21:20 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 21:27

Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'la Ankara Keçiörengücü'nde çalışan teknik direktör İlker Püren, genç yıldızı Burak Yılmaz'a benzetti. Detaylar haberimizde...

İlker Püren'den Barış Alper Yılmaz Ve Samet Akaydın Sözleri

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig takımlarından Sakaryaspor ve Beyçimento Bandırmaspor'da görev alan teknik direktör İlker Püren, Ankara Keçiörengücü'nden öğrencileri Barış Alper Yılmaz ve Samet Akaydın'la ilgili konuştu.  Detaylar...

''Galatasaray'ın yeni Burak Yılmaz'ı olacaktır''

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan İlker Püren, "Barış Alper Yılmaz'ı Okan Hoca (Buruk) farklı pozisyonlarda oynattı ve o da başarılı oldu. Barış Alper, Galatasaray'ın yeni Burak Yılmaz'ı olacaktır. Barış Alper; Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi ileri uçta son adam olarak oynayabilecektir. Barış Alper'in gelişimini tamamladıktan sonra kulübüne bonservis kazandırarak Avrupa'ya gideceğini düşünüyorum" dedi. 

Peres'in dönüşü Samet için olumlu

Ankara Keçiörengücü'nde birlikte çalıştığı Fenerbahçeli stoper Samet Akaydın'a ayrı bir parantez açan Püren, "Samet Akaydın ülkemizin önemli stoperleri arasında. Samet; Adana Demirspor'daki performansıyla Fenerbahçe'ye gitti. Samet'in performansı Luan Peres'in dönüşü ile artacaktır" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da 10 numara hareketi: Hagi...
Habere Git

4 gole katkı sağladı

Galatasaray ile bu sezon Süper Lig'de 20 karşılaşmada forma giyme şansı elde eden Barış Alper Yılmaz, 3 gol atma sevinci yaşarken 1 asist yapa başarısı elde etti. 22 yaşındaki futbolcu Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 5 karşılaşma forma giyme şansı elde etti. Genç oyuncu ayrıca 3 kez A Milli Takım formasını giyme şansı da elde etti.

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesini uzattı

Galatasaray 2026’da sona erecek olan Barış Alper Yılmaz ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.   Sarı-kırmızılı kulübün resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Barış Alper Yılmaz’ın sözleşmesi 2026-2027 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere uzatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler