İlker Şentürk'ten 2020 için iddialı sözler!

11.04.2019 - 17:18 | Son Güncellenme: 11.04.2019 - 17:23

A Milli Erkek Hentbol Takımımız, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3. Grup'taki üçüncü maçında konuk olduğu Yunanistan'ı 26-22 yendi. Ay-yıldızlı ekibimizin başantrenörü İlker Şentürk, bu karşılaşma ve 2020 hedefi hakkında Ajansspor’a özel değerlendirmelerde bulundu. Şentürk’ün açıklamaları şu şekilde;

“Yunanistan maçında oyuncularımız özverili oynadı”

Öncelikle ilk ve ikinci maç için iyi bir hazırlık süreci geçirdik. Rakibi de beklediğimiz gibi bulduk. Oyunu önceden koparabilirdik. Basit hatalar yaptık. Mücadele başa baş gitti. Maçın başından sonuna kadar kazanmak için uğraş verdik. Bütün oyuncularımız özverili oynadı ve kazanmayı başardık.

“Eskişehir’de yine kazanmak istiyoruz”

Pazar günü Eskişehir’de bir kez daha Yunanistan ile oynayacağız. İlk maçın rehaveti tabi ki olmamalı. Pazar günü de kazanırsak avantajlı olacağız. 2020’ye gitmek istiyoruz. Hedefimiz bu.

“Türkiye’nin 2020 Avrupa Şampiyonası’nda olması lazım”

Hiçbir rakipten çekinmiyoruz. Türkiye’nin 2020’ye gitmesi lazım. Türk seyirciler de salonları doldurmalı ve destek vermeye devam etmeli. Biz oraya gidince seyirci desteğiyle iyi sonuçlar alabiliriz. Gelişme açısından da ülkemize faydamız olacaktır. Başarılı olmak istiyoruz.

Takımda hava nasıl?

Sakat oyuncularımız yok. Eksiğimiz de yok. Takımda iyi bir hava var. Oyuncularımız Eskişehir'de oynayacağımız maçın öneminin farkında. Bu doğrultuda yine maça çıkıp kazanmayı amaçlayacağız.

Hentbolseverlere çağrı

Bu takım Türkiye’nin milli takımı. Genç oyunculardan kurulu bir takım. Sporseverler destek versinler. Eskişehir’de güzel bir atmosfer olsun istiyoruz. Hentbolseverleri milli maça davet ediyoruz. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler