İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin yıldızını eleştirdi!

02.03.2024 - 21:58 | Son Güncellenme: 02.03.2024 - 22:12

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Hatayspor'a konuk oldu. Sarı-Lacivertlileri değerlendiren İlker Yağcıoğlu, Cengiz Ünder'i eleştirdi. Detaylar...

İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin yıldızını eleştirdi!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahç, deplasmanda Hatayspor'u Bright Osayi Samuel ve Cengiz Ünder'n golleriyle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Lacivertlilerin performansını TRT Spor'da değerlendiren İlker Yağcıoğlu, Cengiz Ünder'i eleştirdi.

"Güle oynaya 3 puana ulaştı"

İlker Yağıoğlu Fenerbahçe'nin performansını şu sözlerle değerlendirdi: "Son haftalardaki en doğru oyun. Özellikle ilk 45 dakikalarda sıkıntı yaşayan 2. yarında yaptığı hamlelerle maçı çeviren bir Fenerbahçe izliyorduk. Krunic'in yedek oturması, Mert Hakan'ın onun yerine oynaması iyiydi. Szymanski'nin kıpırdamasıyla beraber daha etkili bir Fenerbahçe gördük Hatayspor, Fenerbahçe kalesine gelemedi. Fenerbahçe güle oynaya 3 puana ulaştı. Hem yarın derbi var hem de hafta ortası kupadan elenmişsin kötü bir sonuç krize sebep olurdu. Şimdi keyifle yarınki derbiyi izleyecekler."

"Beklentilerin uzağında bir Cengiz"

Cengiz Ünder'in performansı hakkında İlker Yağcıoğlu, "Oyun anlamında beklentilerin çok uzağında bir Cengiz var. Ama bakıyorsun 9 gol atmış. Kanat oyuncusu için çok iyi bir rakam. Kötü oynadığında da eleştirilirsin. Futbolu kanunu bu. Önemli olan yapıcı eleştirleri alıp devam etmek. Fenerbahçe adına tarihin en pahalı transferlerinden. Bir de onunla kıyaslanan İrfan da iyi oynuyordu. Bugün gol de attı Cengiz. Moral olmuştur ona." ifadelerini kullandı.

"Djiku vazgeçilmez"

İlker Yağcıoğlu sözlerine şöyle devam etti: "Bugünle birlikte değişikliğin yapılmayacağı tek yer stoper bölgesi oldu. Djiku oranın vazgeçilmezi. Onun yanınca Çağlar mı olur, Becao mu? Bugünkü Becao'nun sakatlığından sonra Çağlar orada önce çıktı biraz."

Senin için hazırladığımız haberler