İlker Yağcıoğlu'ndan Mourinho'ya: "Ne oldu da vazgeçtin?"

29.09.2024 - 22:52 | Son Güncellenme: 29.09.2024 - 23:00

İlker Yağcıoğlu, TRT Spor ekranlarında Fenerbahçe'nin, Antalyaspor karşısında elde ettiği 2-0'lık galibiyeti yorumladı. İşte İlker Yağcıoğlu'nun açıklamaları...

İlker Yağcıoğlu'ndan Mourinho'ya: "Ne oldu da vazgeçtin?"

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ve 7. haftayı 3 puanla kapattı. Karşılaşmanın ardından İlker Yağcıoğlu, TRT Spor ekranlarında Fenerbahçe'nin performansını değerlendirdi.

"Jose Mourinho değil de başka bir hoca oynatsaydı"

Fenerbahçe'nin oyunundan taraftarın memnun olmayacağını kaydeden İlker Yağcıoğlu, "Hafta arasındaki Saint-Gilloise maçının ilk devresi özellikle kötüydü. Ama maçı Fenerbahçe kazandı. Bugün de Fenerbahçe kazandı ama oyun olarak baktığınız zaman taraftar memnun olmaz. Bunu Jose Mourinho değil de başka bir hoca oynatsaydı insanlar elinde baltayla vuruyordu" dedi.

"Kimse oyundan memnun değil"

Sözlerine devam eden Yağcıoğlu, "Maç Szymanski'nin kaçırdığı bir golle başladı. 7 yaşındaki çocuk atardı o golü. Dzeko'nun bir penaltı pozisyonu var bence penaltıydı pozisyon. Oradan itibaren başka hiçbir şey yok. Bir tane pozisyon yok. Allahtan Tadic'in golü geldi. Kimse bu oyundan memnun değil" şeklinde konuştu.

"Mourinho'nun bir şeyleri düzeltmesi lazım"

Fenerbahçe'nin geçen sezonuyla bu sezonunu kıyaslayan İlker Yağcıoğlu, "Mourinho'nun bir şeyleri düzeltmesi lazım. 99 puan toplayan takımın başına geçti. UEFA'da çeyrek final oynayan takıma geldi. 8-9 transfer yapıldı. Oynanacak oyun bu mu? Oyun gelecek vaat etmiyor. Her maçı böyle kazanamazsın" dedi.

"Fenerbahçe bir gol yese nasıl çıkaracak diye düşünüyorsun"

Oyunun gelecek vaat etmediğini kaydeden Yağcıoğlu, "İsmail-Amrabat başladı, olmadı. İsmail etkisiz kaldı hoca çıkardı. Bu kez stoperini de aldın. Sahada garip bir şey oldu. Hoca değişikliklere çok oynadı takımla. Sonuçta 2-0 kazandı ama hiçbir şey vaat etmiyor. Geçen sene 2-0'da geriye düşse Fenerbahçe bir şekilde atar diyorduk. Şimdi Fenerbahçe bir gol yese nasıl çıkaracak diye düşünüyorsun" yorumunda bulundu.

"Ne oldu da İrfan'dan vazgeçtin? "

İlker Yağcıoğlu, yorumlarını şu sözlerle noktaladı: "Mourinho için hep yutkunarak konuşuluyor başka biri olsa daha ağır eleştiriler olur. İnsan başka bir şey bekliyor artık. 20 milyon Euro'luk yedeğin var. Böyle bir kadrodan bahsediyoruz. İrfan Can'ı neden oynatmıyorsun? Geçen sezonun en etkili oyuncusu. Skora katkısı müthiş. Ne oldu da İrfan'dan vazgeçtin? Yanlışlar var ama bu akşam için en güzel şey alınan 3 puan. Onun haricinde ben ciddi şekilde sıkıntısı olduğunu düşünüyorum."

Senin için hazırladığımız haberler