"İmkansızlıklara rağmen şampiyon olduk"

24.04.2017 - 20:09 | Son Güncellenme: 24.04.2017 - 20:09

AJANSSPOR ÖZEL - Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Tuna Yılmaz, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'un sorularını yanıtladı.

Yılmaz'ın Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :

"İmkansızlıklara rağmen şampiyon olduk"

Öncelikle Radyospor'a ve sizlere çok teşekkür ederim. Sesimiz oldunuz. İnanılmaz mutluyuz. Zorlu bir süreçten geçtik. İmkansızlıklara rağmen şampiyon olduk. Tarihi bir gün yaşadık. 20-25 bin taraftar Kayseri'ye akın akın geldi. Haklı bir galibiyet aldık. Bu bir basamaktı, sıçramaydı. 2023'de Avrupa'ya gitme hedefimiz var. Hatay maçıyla kupamızı alacağız. Şampiyonluk nasıl kutlanır şimdi bunu düşünüyoruz.

Kızılay Meydanı'nda konserle kupayı taçlandırmak istiyoruz. Stada gelen taraftar biliyor, Ankara halkı da yaşasın istiyoruz. Orası olmazsa AKM olsun istiyoruz. Sürpriz sanatçılarımız olacak. Ara vermeden TFF 1. Lig'de yer alacağız, sonrasında da Süper Lig hedefimiz var.

"Hedefimiz de yolumuz da belli"

Çalışmalarımızı sayın başkanımızla birlikte yürütüyoruz. İsmet hocadan bir rapor isteyeceğiz ve bu doğrultuda hareket edeceğiz. Hiç beklemeden Süper Lig'e çıkmak istiyoruz. Biz bunu hak ediyoruz. Kayseri'de bunu gördük. Deplasman rekoru bildiğim kadarıyla. Bizi çok iyi ağırladılar. Şampiyonluk kutlaması sonrası çalışmalarımıza başlayacağız. Hedefimiz de yolumuz da belli.

Kulübün ciddi bir borcu vardı. Mucize gerçekleşti. Ankara'da bazı işadamlarımız, Büyükşehir Belediye'nin desteğiyle zorlu süreci aştık. Siyasete alet edilmeden biraz daha desteğe ihtiyacımız var. Bize biraz daha omuz verirlerse bu kulüp ayağa kalkacaktır. Emeği geçen herkese ve bizi karşılıksız seven taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Senin için hazırladığımız haberler