İnek dili yemekten bu sözlerle kurtuldu!

28.03.2019 - 03:27 | Son Güncellenme: 28.03.2019 - 03:27

NBA’in efsane isimlerinden Kobe Bryant, ülkesinde katıldığı “Late Late Show with James Corden” adlı ‘talk-show’da gündeme damga vuran bir harekete imza attı. Ünlü model Cara Delevingne ve sunucu James Corden’la ‘doğruluk mu, cesaret mi’ adlı oyuna benzer bir oyun oynayan Bryant, “Michael Jordan, LeBron James ve kendini, en iyiden en kötüye sırala ya da bütün halindeki inek dilinden bir parça ye” sorusuna kararsız kalsa da cevap verdi.

Los Angeles Lakers formasıyla 5 NBA şampiyonluğu elde eden ve tüm zamanların en iyi oyuncuları arasında gösterilen 40 yaşındaki eski basketbolcu, sporseverlerin zaman zaman tartıştığı “tüm zamanların en iyisi” sorusuna tereddütte kalsa da yanıt verdi. Seyircilerin kahkahaları arasında bütün inek dilini ağzına götüren Bryant, vazgeçerek “Ben, MJ ve LeBron” diyerek sıralamasını yaptı.

Programda başka eğlenceli ve tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan 33 bin 643 sayı ile tüm zamanların en skorer üçüncü oyuncusu Kobe Bryant, “Ben maçları kenardan izleyen ünlüleri fark etmezdim” dedi. Cara Delevingne, “Rihanna ile maça gittiğimizde kesinlikle birkaç oyuncu Rihanna’nın orada olduğunun farkındaydı” derken Kobe’nin cevabı, “Muhtemelen o oyuncular şampiyonluk kazanmamıştır” cevabını verdi. (Skor)

Senin için hazırladığımız haberler