İngilizler açıkladı: Anlaşma yakın, imzalar atılacak!

13.06.2021 - 09:40 | Son Güncellenme: 13.06.2021 - 09:45

Fenerbahçe'nin teknik direktör listesindeki Nuno Espirito Santo'ya İngiliz ekibi Everton ilgi gösterdi. Hangi takımın başına geçecek? İşte gelişmeler....

İngilizler açıkladı: Anlaşma yakın, imzalar atılacak!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de teknik direktör arayışı devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin de gündemine gelen Nuno Espirito Santo ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Hangi takımın başına geçecek? Detaylar haberde...

Everton'ın ilk hedefi Nuno Espirito Santo

Daily Star'ın haberine göre; Carlo Ancelotti ile yollarını ayıran Everton, Nuno Espirito Santo'yu göreve getirmek istiyor. Bu yönde gerekli girişimler de yapıldı. 

Gündeme birçok isim gelmişti

Everton'ın sahibi Farhad Moshiri, Portekizli çalıştırının takımı iyi bir noktaya getireceğine inanıyor. Everton'ın gündemine daha önce David Moyes, Eddie Howe, Roberto Martinez ve Rafa Benitez gibi isimler de gelmişti.

Ufak pürüzler giderilecek ve açıklanacak

Premier Lig ekibi Everton ile Nuno Espirito Santo arasında ufak pürüzlerin olduğu ve Portekizli çalıştırıcıyla yakın zamanda anlaşma sağlanmasının beklendiği ifade edildi.

Nuno Espirito Santo'nun çalıştırdığı takımlar 

Eski bir kaleci olan ve teknik direktörlük kariyerine 2012-14 arasında Rio Ave'de başlayan Nuno Espirito Santo, 47 yaşında. 2014-15 sezonunda İspanya'da Valencia'yı çalıştıran Portekizli, 2016-17'de Porto'nun başına geçmişti. Nuno Espirito Santo, 2017-2021 arasında ise Wolverhampton Wanderers'i çalıştırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler