İngilizler duyurdu: Arda Güler, Beknaz ve Kenan Yıldız dünyanın en iyileri arasında

28.09.2022 - 18:21 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 18:47

İngiliz gazete The Guardian, 2005 doğumlu oyuncular arasından belirlediği; 'En Yetenekli 60 Genç Futbolcu'yu açıkladı. Listede Beknaz Almazbekov, Arda Güler ve Kenan Yıldız yer aldı.

İngilizler duyurdu: Arda Güler, Beknaz ve Kenan Yıldız dünyanın en iyileri arasında

AJANSSPOR HABER

The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu oyuncular arasından belirlediği dünya futbolundaki en yetenekli 60 genç futbolcuyu açıkladı. Listeye Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den Arda Güler girerken Galatasaray'dan da Beknaz Almazbekov yer buldu. Ayrıca Juventus'ta forma giyen genç oyuncu Kenan Yıldız'da ilk 60 içinde gösterildi. İşte detaylar...

Kenan Yıldız listede

Ümit Milli Takımı'nda forma giyen 17 yaşındaki Kenan Yıldız da dünya futbolundaki en yetenekli 60 genç futbolcu listesinde yer aldı. Genç hücum oyuncusu bu sezon Bayern Münih'ten Juventus'a transfer olmuştu.

''Beknaz, ölümcül vuruşlar yapıyor''

The Guardian da 17 yaşındaki Beknaz ile ilgili görüşlerine başvurulan İngiliz spor yazarı John Duerden, "Beknaz Almazbekov, Galatasaray'da A Takım'a yükseldi, oyuncu sağ taraftan özellikle ölümcül vuruşlar yapıyor. Beknaz'ın gelişimi ülkesinin milli takımı tarafından da yakından takip ediliyor." ifadeleri kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Beknaz Almazbekov müjdesi
Habere Git

''Gelecekteki 10 numara''

Listede oyuncular için ayrıca futbol yazarlarından görüşler alındı. İngiltere'de yaşayan spor yazarı Emre Sarıgül Arda Güler için "Fenerbahçe ve Türk Milli Takımı'nın gelecekteki 10 numarası. Kısa süre içinde büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler