İngilizler Duyurdu: Galatasaray, Edinson Cavani İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

31.07.2022 - 11:41 | Son Güncellenme: 31.07.2022 - 12:06

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, son olarak Manchester United forması giyen Edinson Cavani'yi kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

İngilizler Duyurdu: Galatasaray, Edinson Cavani İle İlgileniyor | Transfer Haberleri

Kazımcan Karataş, Abdülkerim Bardakçı, Sergio Oliveira, Leo Dubois ve Haris Seferovic'i kadrosuna katan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Galatasaray, Cavani için devreye girdi

Fanatik'te yer alan habere göre; Seferovic'in ardından Ali Akman'ı renklerine bağlamak üzere olan ve bir golcü transferiyle daha ilgilenen Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngilizler, Manchester United'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve bir süredir görüştüğü Villarreal'le anlaşamayan Edinson Cavani için Galatasaray'ın devreye girdiğini öne sürdü. 

Teklife olumlu dönüş yaptı

Haberlerde, 35 yaşındaki santrforun Galatasaray'ın teklifine olumlu dönüş yaptığı ve tarafların imza ücreti, başarı bonusları gibi detaylar üzerinde pazarlıklara geçtiği ifade ediliyor.

Geçen sezonki performansı

Geçen sezon Premier Lig'de 15 maça çıkabilen ve 2 gol 1 asistle oynayan Cavani, sakatlıklar nedeniyle United'dan ayrılmak zorunda kaldı. 

Ancak Uruguaylı santrforun bireysel antrenörle yeni sezona hazırlandığı ve herhangi bir probleminin bulunmadığı bildirildi. 

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek: "Galatasaray buna mı layık?"
Habere Git

Muslera'nın Milli Takım’dan arkadaşı

Cavani aynı zamanda Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'nın Milli Takım ’dan arkadaşı.

Senin için hazırladığımız haberler