İngilizler yazdı: Galatasaray, Arsenal'in yıldızının peşinde!

27.08.2024 - 20:23 | Son Güncellenme: 27.08.2024 - 20:35

Transfer haberi: Süper Lig ekibi Galatasaray, performansı tartışılan Derrick Köhn'ün yerini Arsenal'in yıldızıyla doldurmayı planlıyor. İşte detaylar...

İngilizler yazdı: Galatasaray, Arsenal'in yıldızının peşinde!

AJANSSPOR - HABER

Transferde önceliği sol bek bölgesine veren Galatasaray, Arsenal'in 27 yaşındaki İskoç yıldızı Kieran Tierney'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray'dan Tierney hamlesi

İngiliz basınından The Standard'da yer alan habere göre; Galatasaray, Arsenal'in sol beki Kieran Tierney için harekete geçti. Geçtiğimiz sezon Real Sociedad'da forma giyen Tierney'in, Topçular'ın teknik direktörü Mikel Arteta'nın planları arasında yer almadığı belirtildi.

Maaşına dikkat çekildi

Çıkan haberde Kieran Tierney'i haftalık ücretinin 110 bin sterlini bulduğu kaydedilirken, bunun transfere engel teşkil edebileceği yorumu yapıldı.

30 milyon Euro bekleniyor

Öte yandan Galatasaray yönetimi, transfer hamleleri için Şampiyonlar Ligi biletinin alınmasını bekliyor. Transfer için limit sorunu olan Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne katılım sağladığı takdirde yaklaşık 30 milyon Euro'nun sahibi olacak.

Real Sociedad karnesi

Geçtiğimiz sezon Real Sociedad formasıyla 26 maçta sahaya çıkan Kieran Tierney, 2 asiste imza attı.

Sözleşmesi ve piyasa değeri

Arsenal ile sözleşmesi 2026 yılına sona erecek olan 27 yaşındaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 12 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler