İngilizler yazdı: 'Kaderi Mesut Özil gibi olabilir'

22.10.2021 - 13:35 | Son Güncellenme: 22.10.2021 - 13:37

Premier Lig ekibi Arsenal'de Alexandre Lacazette ile ilgili belirsizlik devam ederken, İngiliz basını son durumu yazdı ve Mesut Özil'den örnek verdi. İşte detaylar.

İngilizler yazdı: 'Kaderi Mesut Özil gibi olabilir'

DIŞ HABER-AJANSSPOR

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal, önümüzdeki aylarda Alexandre Lacazette ile ilgili kararını vermiş olacak. Avrupa'da golcü oyuncuya Milan'ın talip olduğu iddiada. İngiliz basını futbolcuyla ilgili son gelişmeleri sayfalarına taşıdı.

Arsenal'de Lacazette belirsizliği devam ediyor

Daily Express'te yer alan habere göre; Fransız futbolcuya yeni bir sözleşme sunulup sunulmayacağı konusundaki belirsizlik devam ediyor. Ayrıca devre arası dönemde oyuncunun durumuyla ilgili yeni gelişmeler de olabilir. 

'Kaderi Mesut Özil gibi mi olacak?'

30 yaşındaki futbolcu Pierre-Emerick Aubameyang'ın sık sık gölgesinde kaldı ve beklenen patlamayı da yapamadı. Haberde, Arsenal menajeri Mikel Arteta'nın futbolcuyla ilgili kararı ne zaman vereceği ve oyuncunun kaderinin Mesut Özil gibi olup olmayacağının merak konusu olduğu ifade edildi.

Arteta, Lacazette için ne dedi?

Arsenal'i çalıştıran Mikel Arteta, Aston Villa maçı öncesinde golcü isimler yaptığı açıklamada, "Lacazette konusunda her şey mümkün" demişti. Futbolcuyla ilgili durumun yıl sonuna doğru çözülmemesi durumunda futbolcu başka bir takımla görüşebilecek ve Ada ekibi Lacazette'den para da kazanamayacak. 

Fransız golcünün performansı

Geçen sezon 47 maçta 2683 dakika süre alan futbolcu 17 gol atıp 3 de asist yapmıştı. Sakatlık problemleri de yaşayan futbolcu bu sezon 5 maçta 185 dakika oynadı ve 3 gol 1 asistlik katkıda bulundu. Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Oyuncunun adı transferde Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler