İngilizlerden flaş iddia! Karius...

29.04.2019 - 16:32 | Son Güncellenme: 29.04.2019 - 13:34

İngiliz basını, son maçlardaki performansıyla dikkat çeken Loris Karius'un Beşiktaş'ta kalacağını iddia etti.

Beşiktaş’ta son haftaların yıldızlaşan ismi Loris Karius, İngiltere’de de yakından takip ediliyor. Bonservisi Liverpool’da olan Alman kalecinin yükselen grafiği İngiliz basınında geniş yer buldu.

Karius’un sıkıntılı günleri atlattığı ve artık Beşiktaş’ta herkesin beğendiği bir isim olduğu kaydedildi. Beşiktaş’ın daha önce yollarını ayırmayı düşündüğü Karius’u şu anda tutmak istediğine yer verildi.

25 yaşındaki file bekçisinin İstanbul’da düzenli bir hayat kurmaya başladığı da dile getirildi. Liverpool Echo Gazetesi, tecrübeli eldivenin, sevgilisinin İstanbul’a yerleşmesinin önemli bir detay olduğuna vurgu yapıldı. Karius’un artık hem performans hem de mental açıdan rahatladığı belirtildi. Karius’un öz güveninin yerine geldiği, inançlı olduğu ifade edildi.

Ancak deneyimli kaleci için farklı bir detay daha öne çıkarıldı. Beşiktaş’ta sezon sonunda Şenol Güneş’in ayrılıp milli takımın başına geçeceği ve yeni sezonda Karius’la alakalı son kararı yeni teknik adamın vereceği bildirildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler