"İnşallah Sivasspor şampiyon olur"

14.02.2020 - 18:06 | Son Güncellenme: 14.02.2020 - 15:43

"İnşallah Sivasspor şampiyon olur"

Deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumladı.

Bakkal, 'İnşallah Sivasspor şampiyon olur' dedi. 

55 yaşındaki teknik adam, Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan eski öğrencisi N'Sakala hakkında da açıklamalarda bulundu. 

Hasan Ali Kaldırım'ın sezonun büyük bölümünü sakat geçirmesi sebebiyle bu bölgede aradığı katkıyı bulmakta zorlanan Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'da forma giyen Demokratik Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala'yı gelecek sezon transfer etmek için düğmeye bastı.  Yönetim, devre arası transferinin son gününde de 29 yaşındaki oyuncu için Güney ekibi ile temas kurmuş ancak hocası Erol Bulut'tan onay çıkmayınca transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe'nin gündemindeki Fabrice N'Sakala hakkında eski hocasından flaş yorum geldi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mesut Bakkal, "Ben de süreci basından takip ediyorum. N'Sakala ile 8 ay çalışma imkanım oldu. N'Sakala çok disiplinli ve çalışmayı çok seven bir oyuncu, hep işini yapan bir oyuncu. Klasik bir sol bek, ters kademelerini de geliştirdi. 

N'Sakala, Fenerbahçe'deki şu andaki mevcut isimlerden çok daha iyi oynar. N'Sakala'nın Fenerbahçe'de başarılı olacağını düşünüyorum. N'Sakala hücumu seven bir oyuncu fakat oynadığı maçlarda öne gitmesi çok zor, önü açık olduğu zaman gitmemesi mümkün değil. Mevcutların içinde en iyisi buysa bu. Ben, Roberto Carlos yoksa N'Sakala'yı alırım." açıklamasında bulundu. 

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını yorumlayan Mesut Bakkal, "Şampiyonluk yarışında önemli takımlar var. Galatasaray gerilerden geldi şu anda avantaj yakaladı, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Başakşehir'in kadrosu kaliteli. Sivasspor'da yarışın içerisinde Sivasspor çalıştığım kulüpler arasında en özel yere sahip. Gönlüm Sivasspor'un şampiyonluğundan yana... İnşallah şampiyon olur." diye konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler