Instagram ile Facebook çöktü mü? Nasıl giriş yapılır?

17.09.2020 - 21:15 | Son Güncellenme: 17.09.2020 - 21:15

Sosyal ağlardan biri olan Instagram'da giriş yapılmıyor ve akış yenilenmedi olarak gözüküyor. Instagram çöktü mü, akış neden yenilenmiyor, akış yenilenmiyor, Instagram hacklendi mi, ne zaman açılacak? Ayrıca diğer paylaşım sitesi olan Facebook'ta çöktü ve giriş yapılmıyor. Nasıl giriş yaparım ve nereden giriş yapılır? İşte tüm detaylar...

Instagram ile Facebook çöktü mü? Nasıl giriş yapılır?

Sosyal ağlardan biri olan Instagram'da giriş yapılmıyor ve akış yenilenmedi olarak gözüküyor. Instagram çöktü mü, akış neden yenilenmiyor, akış yenilenmiyor, Instagram hacklendi mi, ne zaman açılacak? İşte tüm detaylar...

Güncel olarak kullanıcılar Instagram'a giriş yapamıyor ve görsel, video yayınlayamıyor.

Akış yenilenmediği için anlık olarak Instagram'da hata meydana geliyor. Şirket ise durumun en kısa zamanda düzeleceğini ve güncelleme olduğunu açıkladı.

Uzun süredir açılmayan hesaplar ve yenilenmeyen hesaplar sonrası kullanıcılar tedirginlik yaşamaya başladı. Güncel olarak sadece Türkiye'de sorun devam ediyor. Diğer ülkelerde ise sorun kısa vadede düzelmeye başladı.

İnstagram'da problemin devam etmesi üzerine bazı hesaplarda takipçi sayısı düşmeye başladı. 

Yapılan açıklamaya göre Instagram sorunu kısa zaman içinde düzeltilmeye çalışılıyor. Bazı kullanıcılar ise saatlerdir giremediklerini aktararak hesaplarının kapanmasından tedirginlik yaşamaya başladılar. 

Senin için hazırladığımız haberler