Inter Maçında Gole Neden Olan Hatasının Üzerine Emirhan İlkhan'dan Açıklama

11.09.2022 - 18:46 | Son Güncellenme: 11.09.2022 - 19:45

Serie A'da Inter'e konuk olan Torino, Emirhan İlkhan'ın hatasından dolayı kalesinde gol gördü. Maçı 1-0 kaybeden Torino'da Emirhan İlkhan açıklama yaptı.

Inter Maçında Gole Neden Olan Hatasının Üzerine Emirhan İlkhan'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

İtalya Serie A'nın 6. haftasında Inter ile Torino karşı karşıya geldi. Mücadelenin 89. dakikasında Emirhan İlkhan'ın hatasını affetmeyen Brozovic, takımını öne geçiren gole imza attı. Karşılaşma, 1-0 Inter üstünlüğü ile sona erdi. Sezon başında Beşiktaş'tan Torino'ya transfer olan Emirhan İlkhan, gole neden olan hatasının üzerine açıklama yaptı.

"Hatamın sonucundan dolayı çok üzgünüm"

Genç futbolcu, "Hatamın sonucundan dolayı çok üzgünüm. Hataların bize yeni dersler verdiğine inanarak ve bilerek daha çok ve daha çok çalışmaya devam edeceğim. İçten mesajlarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan 4,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Emirhan İlkhan, Torino forması ile 3 karşılaşmada görev aldı. Yeni takımı ile henüz gol ya da asist katkısında bulunamayan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu 1 müsabakada sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler