İntihar etti demişlerdi, servet ödedi hapisten çıktı! Dani Alves...

25.03.2024 - 15:36 | Son Güncellenme: 25.03.2024 - 15:53

Cinsel saldırı suçlamasıyla yargılandığı mahkeme tarafından 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan Dani Alves, kefaletini ödedi. İşte eski futbolcunun son durumu...

İntihar etti demişlerdi, servet ödedi hapisten çıktı! Dani Alves...

AJANSSPOR HABER

İspanyol mahkemesi, cinsel saldırı suçlamasıyla yargılandığı davada 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Barcelonalı futbolcu Dani Alves'i kefaletini ödemesi sonucunda serbest bıraktı. İşte detaylar...

1 milyon Euro ödedi

Dani Alves'in son duruşmanın ardından kefaleti 1 milyon Euro olarak belirlenmişti. Bu bedeli ödeyen Brezilyalı eski futbolcu, serbest bırakıldı.

Ülkeden ayrılamayacak

Ayrıca Dani Alves'e İspanya'yı terk etmemesi ve mağdur olan kadından en az 1 kilometre uzak durması şartları da getirildi.

14 ay hapisteydi

Dani Alves, hakkındaki tecavüz suçlamasını soruşturan yetkililer tarafından mahkeme süreci boyunca cezaevinde tutulmuştu. Alves 14 ay boyunca Barcelona'ya 45 dakika mesafede bulunan Brians 2 cezaevinde kaldı.

Barcelona, efsaneler listesinden çıkardı

Brezilyalının eski kulübü Barcelona, eski futbolcusunun adının efsaneler listesinden çıkarıldığını duyurmuştu. İspanyol ekibinin 125 yıllık tarihi boyunca toplamda 102 isim bu listeye dahil edilmişti. Efsaneler listesine son olarak Jordi Alba, Sergio Busquets ve Gerard Pique dahil olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler